Stirile din ziua: 8 noiembrie 2011

Ciprian Tudorascu: „La Poli, parintii suporta cheltuielile turneelor”

Milioanele de euro primite de Poli în ultimii ani din partea consiliului local sau judeţean au fost investite de conducerea clubului doar la echipa mare. Grupele de copii şi juniori, în ciuda performanţelor excelente din ultimii ani, au fost date uitării. Greul îl duc tot părinţii copiilor, care scot bani din propriul buzunar inclusiv pentru cantonamente.

Amprentare contra chiul, in scolile din Timis

Elevii chiulesc pe capete de la ore, iar Inspectoratul Şcolar Timiş se gândeşte la metode de-a dreptul SF, pentru reducerea fenomenului. Ultima găselniţă este amprentarea digitală, care însă nu poate fi impusă şcolilor. Unităţile de învăţământ ar trebui să-şi cumpere aparatura necesară introducerii acestui sistem.

Iancu acuza „fentele” si „faulturile” lui Orza si Ciuhandu

Marian Iancu dă din nou de pereți cu autoritățile locale. Președintele Consiliului de Administrație al lui Poli își îndreaptă tirul spre reprezentanții municipalității și cere să nu mai fie întrebat de ce echipa sa nu a obținut licența pentru a evolua în prima ligă. Un nou drept la replică al lui Iancu a fost publicat pe site-ul clubului.

A murit strivit de un zid!

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața marți, după ce un zid al unui bloc s-a prăbușit peste el. Tânărul lucra pentru o firmă de construcții ce se ocupă cu ridicarea unui bloc din zona Aradului, în care urmează să funcționeze o unitate medicală.

„Elena Udrea se imbraca in prezervative”, iar d-na Grapini nu vrea sa dubleze salariile la Pasmatex

Cu toate că sună al naibii de caraghios, lozinca cu salvatul României recitată vehement la conferinţa judeţeană a UNPR Timiş are un sâmbure de adevăr. Unul mic de tot, dar tot sâmbure se cheamă. Chiar dacă actualul Executiv a guvernat liniar, fără prea multă ingeniozitate în strategiile economico-fiscale, se poate zice că o majoritate parlamentară la fel de săracă în măsuri de dezvoltare economică, dacă era pe deasupra şi populistă, şi risipitoare, ar fi dus România într-un rahat şi mai moale, oribil mirositor.

Dupa Ciuhandu, potopul – faza pe Colterm

Încet-încet, Timişoara începe să bată record după record. Cât sunt de pozitive sau negative aceste recorduri e o altă discuţie. După ce era să fim primul oraş din România (cine ştie, poate din lume!) cu tramvaiele trase pe dreapta pe motiv că s-a tăiat curentul, după ce am dat ţării cei mai bogaţi ţigani din România, ajungem acum, în prag de iarnă, fără director al regiei care furnizează energie termică.

SECRETUL – Legea Atracţiei (documentar)

Marele secret, uluitorul şi senzaţionalul secret nu este şi nu a fost secret niciodată. Cei intuitivi, care încep să se cunoască cât de cât, care au mai citit una alta cunosc lucrurile astea de mult timp. Cine caută să înţeleagă viaţa asta cât de cât, care-i şpilul, dă mai devreme sau mai târziu peste informaţiile

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil

Peste 1,3 milioane de români îşi vor serba marţi onomastica, de sărbătoarea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil. Potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul MAI, 586.395 femei şi 735.450 bărbaţi poartă numele unuia dintre cei doi sfinţi.

Top