Stirile din ziua: 10 noiembrie 2011

Cred ca Gheorghe Ciuhandu s-a saturat de primarie

E tare mişto şi merită să te baţi pentru vreo două-trei mandate de edil, de parlamentar, pentru vreo funcţie de ministru sau alte cele derivate din activitatea politică. Cine vrea să facă pe prostul poate să se întrebe retoric de ce ar da cineva un milion de euro şpagă pentru a fi plantat pe un loc eligibil, pentru ca mai apoi să câştigi 500-600 de milioane de lei vechi, dacă faci parte din vreun aparat guvernamental, hai un miliard, dacă lucrezi în Primăria Timişoara.

Fiscul, pe urmele lui Alexa!

Dan Alexa a plecat de la Poli la Rapid, dar trage acum ponoasele de pe urma contractului avut cu echipa lui Marian Iancu. Clubul nu a plătit în ultimii cinci ani contribuţiile la asigurările de sănătate, iar fostul căpitan al alb-violeţilor are Fiscul pe urme.

„Votul Romaniei impotriva admiterii Palestinei la UNESCO nu e compatibil cu dezvoltarea relatiilor bilaterale”

România este prietena „de-o viaţă” a Palestinei, iar teritoriile palestiniene au ambasadă la Bucureşti de zeci de ani. Paradoxal, în ciuda susţinerii afirmate local, în afara graniţelor, România este împotriva recunoaşterii acestui stat. O dovedeşte votul dat, luna trecută, împotriva admiterii „Palestinei” în UNESCO. România a votat alături de Statele Unite, Germania, Canada, Cehia şi Lituania, în timp ce Italia şi Marea Britanie s-au abţinut. Discutăm despre această decizie surprinzătoare cu Excelenţa Sa Ahmed Aquel, ambasadorul Palestinei la Bucureşti.

Top