Stirile din ziua: 28 noiembrie 2011

Condamnarea lui Iancu nu sperie autoritatile care vor sa fie majoritare la Poli

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, crede că sentința dată, luni după-amiază, în dosarul RAFO nu va schimba intenția autorităților locale și județene de a prelua 51% din acţiunile de la Poli. Pe de altă parte, Marian Iancu susține că nu există nicio sentință, ci doar o eroare judiciară.

Telpark sau TelJAF?

Din start trebuie spus că, precum în orice oraș european și civilizat, și Timișoara trebuie să aibă un sistem de parcare. Vrei să intri cu mașina în buricul târgului, scoți bani din buzunar, asta este! Problema este că la noi, Telpark-ul nu înseamnă în niciun caz civilizație, ci o japcă flagrantă din buzunarele timișorenilor. Ne comparăm cu alte orașe, dar acolo există parcări amenajate, care oferă și siguranță mașinilor.

Catalin Cazacu are urmas de nadejde! / FOTO

Fan înflăcărat al motoarelor la doar 13 luni! Este vorba de fiul multiplului campion național la motociclism viteză, Cătălin Cazacu. La ședința foto realizată pentru Gala Premiilor Federației Române de Motociclism, puștiul s-a simțit în largul lui, de parcă ar fi făcut asta de când lumea.

Galescu si Dunca, in linie dreapta spre Polul Sud / VIDEO

La un secol după Roald Amundsen, românii Cornel “Coco” Galescu și Romeo Dunca refac traseul exploratorului norvegian spre Polul Sud. Cu toate cuceririle tehnice, care fac mai ușoară o asemenea expediție, efortul fizic rămâne același. Nu e ușor să depășești o diferență de temperatură de aproape 70 de grade și să mergi trei săptămâni prin zăpadă, fără nicio secundă de întuneric.

Top