Stirile din ziua: 15 noiembrie 2011

Tricourile in care au jucat Goga & Co vor fi scoase la vanzare!

Tricoul alb-negru cu inscripţia „Poli suntem noi!”, prin care Poli a celebrat, la meciul cu Steaua, cei 90 de ani de la înfiinţarea Politehnicii Timisoara nu este singurul eveniment de imagine din această toamnă. Gabriel Lungu, administratorul firmei care se ocupă şi cu distribuirea echipamentului sportiv marca Joma, a dezvăluit mai multe detalii despre acţiunile de fidelizare care urmează.

Curs intensiv de rupt pisica

Rari sunt politicienii care ştiu să rupă pisica. De ce să o rupă, când pot să o lălăie cu ea beteagă până după alegeri, când poate să moară şi singură? Mie mi-e din ce în ce mai clar că autorităţile locale şi judeţene nu vor mai vota în viitorul apropiat alocare de bani pentru funcţionarea clubului de fotbal Politehnica Timişoara.

Mai presus de mine (documentar)

nventatorul unui sport puţin cam fantezist, „DiscHoops”, derivat din „frisbee”, Frank Huguenard – un personaj destul de temperamental, se pare, dacă putem da crezare unor articole sportive de pe net – îşi pune la încercare, cu succes, talentul cinematografic, cu acest documentar necomercial, total accesibil publicului larg, în care pune în dezbatere probleme spirituale fundamentale,

Incepe postul Craciunului

Postul Crăciunului în bisericile ortodoxe începe marţi. Al doilea ca importanţă după postul Paştilor, el începe în 15 noiembrie şi se încheie în 24 decembrie. Cea mai aspră zi de postire pentru Sărbătoarea Crăciunului este 24 decembrie, ajunul Naşterii Domnului.

Top