Stirile din ziua: 25 noiembrie 2011

Jabri, Cristescu, Grapini – singurii oameni de afaceri care ar prelua Poli, dar nu in conditiile lui Iancu

Unii dintre cei mai potenţi oameni de afaceri din Timişoara au dezvăluit, pentru www.debanat.ro, cât de interesaţi sunt în a prelua Poli Timişoara, club aflat într-o evidentă degringoladă financiară. Alții recunosc că nu se pricep defel la fotbal și, deci, preferă să stea pe tușă într-un domeniu din care nu câștigi decât dacă știi – sau înveți foarte repede – să faci tot felul de învârteli.

Sugestie pentru petitionarii anti-Paisie

Un grup de intelectuali și preoți din zona Banatului a elaborat o petiție on-line (textul acesteia poate fi găsit integral pe deBanat.ro) prin care se solicită, ba chiar se imploră, strămutarea din Timișoara a deja celebrului Paisie Lugojanul, pe numele său real Ion Gheorghe. Petiția la care sunt așteptați să se alăture cât mai mulți mireni, dar și fețe bisericești, îl are ca destinatar pe Patriarhul Daniel.

Arte martiale fara frontiere / FOTO

Fundația de Arte Marţiale Nippon Seibukan (FAMNS), înființată de numai jumătate de an, a reuşit să bifeze încă o reuşită pe agenda activităţilor sale. Este vorba despre Seminarul Internaţional de Arte Marţiale “Arte Marţiale Fără Frontiere”, desfăşurat la Timişoara.

Crima undercover la porumbei

Primăriile comandă în ascuns uciderea porumbeilor, ca să nu mai distrugă clădirile sau din alte motive ştiute cel mai bine de directorii de la Mediu. Circulă vorba în oraş că moartea sutelor de porumbei din Timișoara este doar o comandă venită de la un director din municipalitate.

Tatal incestuos e liber, deoarece procuratura a considerat ca probele nu sunt concludente

Monstrul de la Beregsău Mare e în continuare liber, pentru că nu au existat suficiente probe care să-l trimită, măcar temporar, după gratii. N-au contat nici declarațiile fetei de 17 ani, nici acelea ale martorului ocular. Parchetul tace, iar purtătorul de cuvânt al instituției se mulțumește să declare că ancheta continuă.

Catalin Cazacu, la Joia Barbatilor

Multiplul campion național la motociclism Cătălin Cazacu devine o prezență constantă nu doar pe circuitele de viteză, ci și la evenimentele mondene. Joi seară, Cătălin a participat, la Timișoara, la deschiderea celui mai nou centru spa din vestul țării. Ulterior, a plecat spre București, unde a fost invitat la Joia Bărbaților.

S-a deschis Termalum Spa / FOTO

Timișorenii au la dispoziție, de acum, un nou loc perfect pentru relaxare. Grație unei investiții care se apropie de un milion de euro, ei nu mai trebuie să meargă până în Ungaria, de exemplu, pentru a avea parte de binefacerile unui spa adevărat.

Top