Stirile din ziua: 16 noiembrie 2011

Se muta in Muzeul Satului, pentru a pastra vii traditiile din Banat!

Cum să trăieşti, în secolul XXI, fără televizor, laptop, aragaz, Internet sau maşină de spălat, dar cu opaiţe, lumânări şi cuptoare de pâine. Patru familii vor locui în Muzeul Satului Bănăţean şi vor demonstra că încă se poate trăi ca în urmă cu sute de ani. Acesta este pe scurt proiectul care va fi dezbătut de consilierii judeţeni la următoarea şedinţă de plen.

Hegemonia familiei Becali in impresariat a luat sfarsit!

Familia Becali, prin Giovani şi Victor, a deţinut mai bine de 20 de ani monopolul impresariatului fotbalistic din România. Practic, până nu de mult, orice transfer important se făcea prin firma familiei Becali. Selecţiile la echipa naţională se făceau, de cele mai multe ori, în funcţie de ce impresar avea jucătorul selecţionabil. Deşi traversa perioade excelente de formă, dar nu avea contract cu firma fraţilor Becali, nu pupa naţionala nici în ruptul capului.

Preotul Elias Vella: „Nu am visat niciodata ca voi exorciza, nici nu credeam prea mult in asta” / VIDEO

Preotul Elias Vella, din Malta, este exorcist de 18 ani. Acum e la Timişoara, în calitate de invitat special al unei biserici Greco-catolice, „Sfânta Maria Regina Păcii şi a Unităţii” şi, până duminică, oficiază aşa-numitele rugăciuni de reculegere. Pe scurt, exorcizează. Prelatul, exorcist oficial al Arhidiecezei de Malta, solicitat pentru a oficia astfel de reculegeri în diferite ţări, a fost de acord să ne acorde un interviu.

Zece papusi create de copii si designeri, licitate la Gala pentru educatie a UNICEF / FOTO

Gala pentru educaţie de vineri, 18 noiembrie, este primul eveniment organizat de UNICEF în beneficiul copiilor din judeţul Timiş şi are loc în parteneriat cu Clubul Rotary Cetate. Scopul galei este de a strânge fonduri pentru le oferi copiilor din Berini, din Sacoşu Turcesc şi din Măguri condiţile necesare pentru a veni cu drag la şcoală.

Top