Stirile din ziua: 29 noiembrie 2011

Delicii tunisiene la Timisoara / FOTO

Au pregătit cele mai gustoase mâncăruri tradiţionale şi s-au întâlnit să se mândrească cu ele. Studenţii tunisieni de la Timişoara s-au întâlnit marţi seara pentru a-şi aminti aromele de acasă. Fiecare a preparat o prăjitură sau un fel de mâncare, pe care le-au împărţit, apoi, prieteneşte.

Jumatate din UNPR Timisoara s-a mutat la PSD!

Circa 800 de membri din UNPR Timișoara și-au schimbat carnetele de partid progresiste cu unele social-democrate. Operațiunea a fost coordonată de Filip Stancu, președintele organizației. La începutul acestei luni, Ion Răducanu, șeful UNPR Timiș, a încercat să-l demită pe Stancu din funcție, reproşându-i activitatea slabă.

Carnatii si sunca, la control! / FOTO

Vine luna decembrie, iar vânzările de alimente vor crește spectaculos. Pentru ca timișorenii să nu aibă parte de surprize neplăcute, inspectorii de la Protecția Consumatorilor au trecut la controale în magazinele alimentare. Marți, zona vizată a fost cea a Pieței Traian, unde au fost găsite o mulțime de nereguli.

Poli la 90 de ani. Totusi, aniversare, nu comemorare

Știți cum e cu calul de dar care nu se caută la dinți. Mai ales când e foame mare și din gloaba cu pricina iese un salam calitatea I. Darul autorităților locale făcut împreună cu Universitatea Politehnică cu ocazia aniversării, pe 4 decembrie, a 90 de ani de existență a clubului Poli este cel mai frumos lucru care li se putea întâmpla suporterilor alb-violeți în acest început de iarnă.

„Dreptate” de Romania: operata pe creier, dar cu pensia de handicap taiata

Vânătoarea de persoane care au indemnizații de handicap primite pe ochi frumoși face victime exact unde nu trebuie. Adică printre cei afectați cu adevărat de maladii grave. Este și cazul unei timișorence operate de mai multe ori pe creier, pe care comisia de verificare a dosarelor a scos-o sănătoasă tun.

Premii pentru Taifun Racing

Gala Campionilor Dunlop Romanian Superbike, organizată în București, a premiat cei mai buni piloți români din ultimul an. Echipa Taifun Racing a avut trei sportivi la această gală, unul dintre ei fiind chiar campionul clasei Supersport, Cătălin Cazacu.

“Pana de automobil” pe scena TNT

“Pana de automobil” este noua premieră a Teatrului Naţional Timișoara. O dramatizare de Sabin Popescu a romanului lui Friedrich Dürrenmatt, piesa spune o poveste cu suspans despre nevinovăţie şi culpă, ca şi despre nevoia de control pe care oamenii simt nevoia să o exercite mai ales asupra altor oameni.

DMT – Molecula Spiritului (documentar)

Acest documentar, lansat în 26 septembrie 2010 în SUA (Wappinger Falls, New York), se bazează pe cercetările doctorului Rick Strassman, profesor de psihiatrie la Universitatea din New Mexico, făcute între 1990 şi 1995 cu sprijinul a 60 de voluntari, unii dintre ei fiind intervievaţi în film şi rezultatele fiind publicate în cartea DMT: The Spirit

Top