Stirile din ziua: 2 noiembrie 2011

PSD si-a tras viceprimar la Sanmihaiu Roman

Dorin Buibaş, consilier local PSD la Sânmihaiu Român, este noul viceprimar al comunei din apropierea Timişoarei. În şedinţa extraordinară a Consiliului Local din Sânmihai, desfăşurată miercuri, Buibaş a obţinut opt voturi “pentru”, trei “împotriva” şi o abţinere.

InterFoto Timisoara 2011

Membrii portalului fotografic al revistei germane Stern se întâlnesc la Timişoara, în cadrul unei expoziţii care are loc în galeria Mansarda a Facultăţii de Arte. Expoziția continuă colaborarea inițiată în 2010 între orașul german Pirmasens și Facultatea de Arte și Design, în parteneriat cu municipiul Timișoara.

PSD Timis a ramas fara Florica Fasie

Zi istorică, luni, 31 octombrie, pentru PSD Timiş. După ani, dar ce zic ani, decenii de muncă în slujba filialei social-democrate, Florica Fâşie a fost trasă pe dreapta. Cum, cine e Florica Fâşie? Păi, tanti în cauză era uneori mai importantă în filială decât toţi liderii pe care i-a avut şi de care ulterior s-a lepădat.

N-a avut noroc sa fie vedeta, asa ca face puscarie fiindca l-a ucis pe cel care l-a agresat in propria curte!

În România, dacă nu ai o căruţă de bani şi nu ești vedetă, ajungi să înfunzi puşcăria, deși ești în legitimă apărare. Oficial, în Timiş nu există niciun caz de legitimă apărare consemnat. Neoficial, ar fi câteva, toate ale unor oameni simpli care stau după gratii, după ce și-au apărat nevestele, copiii sau propria viaţă.

De-a rasu-plansu’: UNPR, salvarea Romaniei

„Noi şi Traian Băsescu am salvat România!”, au proclamat rituos liderii UNPR din Timiş şi de aiurea la întâlnirea pe care au avut-o zilele trecute la Timişoara. Şi dacă domnii de la UNPR au spus acest lucru, e clar că nu poţi să-i contrazici. Nu înţeleg însă cum de ei singuri au salvat România, fără PD-L şi UDMR. Şi aici poate că e vorba de vocaţia trădării.

Romanii se numara greu

Au calculat și recalculat și, la o zi de la încheierea recensământului, reprezentanții INS au anunțat cifrele finale. Conform ultimelor date, au fost înregistrate 19,5 milioane de persoane. Aceasta nu este însă populația României. Recensământul a stârnit o mulțime de controverse, oamenii reclamând proasta organizare a acestuia și bâlbele inadmisibile ale autorităților. Institutul Național de

Jais, dupa zece ani

Alina (Giurgiu), Saşi (Vuşcan), Zsolt (Szabo) şi Levente (Molnar). Pe scurt, Jais. Se joacă de-a muşchetarii şi, joi, lansează un dvd intitulat „După 10 ani”.

Etichete:
Top