Stirile din ziua: 24 noiembrie 2011

Judecatorii nu-i lasa liberi pe Corescu si Medesan

Cornelia Corescu rămâne în arest. Fostul șef al ITM Timiș a apărut joi în faţa completului care judecă pe fond procesul în care este acuzată de fapte de corupţie împreună cu Vasile Medeşan. Avocaţii acuzaţilor în dosarul „Bani pentru PDL” au cerut instanţei eliberarea din arest preventiv a Corneliei Corescu şi a lui Vasile Medeşan.

Parlamentarii portocalii de Timis s-au sucit: ii cer lui Boc să nu taie drepturile revolutionarilor

Prefectul Mircea Băcală şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, au vorbit cu revoluţionarii aflaţi în greva foamei. În urma discuţiilor s-a propus şi s-a votat, în cadrul PDL Timiş, ca deputaţii de Timiş să adreseze o scrisoare primului ministru prin care să încerce să repare bătaia de joc făcută cu legea recunoştinţei.

A murit strivit de un utilaj agricol

Un bărbat de 56 de ani şi-a pierdut viaţa joi pe un câmp din Timiş. El a fost prins sub un utilaj agricol, folosit la tăierea cocenilor.
Bărbatul lucra cele cinci hectare de pământ pe care le deţinea în localitatea Gruni, în comuna Belinţ.

Vindeau cannabis “in familie”

Crima Organizată a prins trei indivizi care au încercat să vândă, la Lugoj, jumătate de kilogram de cannabis. Flagrantul a fost realizat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţi Organizate Timişoara, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale sub coordonarea directă a procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara.

Poli transfera un mijlocas crescut de UTA!

Oficialii Politehnicii Timişoara se află în tratative cu un jucător crescut în curtea rivalilor de moarte de la UTA. George Petcuţ, actualul mijlocaş ofensiv al Unirii Alba Iulia, a crescut la grupele de copii şi juniori de la UTA şi nu a evitat niciodată se declare un înfocat suporter al echipei care l-a format.

Adolescenta violata de tatal ei: „As vrea sa i se intample si lui acelasi lucru”

Povestea tinerei de 17 ani violate, timp de mai multe săptămâni, de propriul tată a șocat întreaga țară. O judecătoare cu un ciudat simț al dreptății a decis că bărbatul poate fi cercetat în libertate. Fiica lui a reușit, printr-un efort uriaș de voință, să descrie calvarul prin care a trecut. Reporterul Evenimentului Zilei a fost martorul acestui incredibil exercițiu de sinceritate.

Nu ne mai salveaza nici TAS’u, nici ma’sa!

Pentru că limbajul unei motivații date de o instanță de judecată nu este, cum poate v-ați fi așteptat, pentru toții muritorii, ci codificat în așa fel încât ambii justițiabilii să aibă impresia că li s-a dat dreptate, am “scanat” de câteva zile bune mass-media pentru o traducere juridică cât mai aproape de situația reală a clubului Poli, după decizia de retrogradare prin neacordare a licenței de Liga 1.

Vin banii pentru recenzori

Recenzorii care au participat în Timiş la recensământul din octombrie vor putea să-şi ridice banii începând cu 28 noiembrie. Sumele au fost transferate deja de Prefectura Timiş în conturile primăriilor din judeţ.

Daniel Benzar, pe urmele lui Romario… Benzar

Nu mai este pentru nimeni o noutate că Poli Timişoara pierde pe bandă rulantă tineri supertalentaţi. Ultimul de care formaţia de pe Bega se desparte este Daniel Benzar, care are numai 14 ani. Antrenorii care l-au văzut jucând sunt de părere că el are toate şansele să păşească pe dreptunghiul verde al fotbalului mare.

Calorifere reci in Steaua

Se anunță o zi friguroasă și în case, nu doar afară, pentru o parte din locuitorii cartierului Steaua. Pentru finalizarea unor lucrări de reparaţii pe reţeaua secundară de termoficare, Colterm va întrerupe furnizarea încălzirii, joi, între orele 8 și 14, la Punctul Termic 98.

Top