Stirile din ziua: 21 noiembrie 2011

Jovanovic, Popescu si Archie, trei sferturi din punctele BC Timisoara in derby-ul cu Mediasul!

Statistica meciului dintre BC Timişoara şi Gaz Metan Mediaş, derby-ul campionatului, spune că trei jucători timişoreni au impresionat în mod special. Consolidarea poziţiei de lider în Divizia A de baschet nu ar fi fost posibilă fără aportul lui Jovanovic, Popescu şi Archie, care au marcat mai mult de trei sferturi (77%) din punctele BCT!

IPS Nicolae, la aniversare

Mitropolitul Banatului îşi aniversează luni, 21 noiembrie, ziua de naştere. Înaltpreasfinţitul Mitropolit Nicolae al Banatului împlineşte venerabila vârstă de 88 de ani. Ierarh, cărturar, cu o operă bogată şi inedită, Înaltpreasfinţia Sa este o personalitate de primă mărime, care a marcat istoria Bisericii Ortodoxe Române şi pe cea a Bisericii locale, din ultimii aproape 50 de ani, care au trecut de la instalarea sa în scaunul de mitropolit de la Timişoara.

Marea scofala

Am observat că nu puţini stimabili navigatori se întreabă sănătos și pertinent: „Bine, bine, Ciuhandu nu e bun, e plictisit de viaţă, e robul mafiei din primărie, l-a învins propriul sistem, precum Securitatea pe dom’ profesor Emil Constantinescu… În regulă, dar dacă nu el, atunci cine, dacă nu în 2012, atunci când?”. Sunt întrebări legitime pe care şi le pune orice om preocupat de alegerile ce vor avea loc la anul.

Retinut pentru ca si-a violat fiica de 17 ani! / VIDEO

Un timișean de 38 de ani din Beregsău Mare este cercetat de polițiști pentru viol și incest. El a fost reținut după ce polițiștii au fost alertați de sora lui, care l-a surprins în timp ce întreținea raporturi sexuale cu fiica lui de 17 ani. Bărbatul, cunoscut drept un om violent, și ar putea sta la închisoare 20 de ani.

Pintilii, povestea unui transfer ratat la Poli de Hagi

Mihai Pintilii este unul dintre fotbaliştii noi promovaţi de selecţionerul Victor Piţurcă la echipa naţională. Chiar dacă Poli ar fi putut să-l transfere acum cinci ani, mijlocaşul defensiv nu a mai ajuns în curtea alb-violeţilor pentru că a avut ghinionul să nu fie pe placul lui Gheorghe Hagi, antrenorul de atunci al trupei bănăţene.

„Gala pentru educatie” a UNICEF a adunat 56.000 de euro pentru copiii din Berini si Maguri / FOTO

UNICEF România, cu sprijinul Rotary Club Cetate Timișoara, a organizat vineri, 18 noiembrie, la Hotel Senator, “Gala pentru educație”. Evenimentul, o premieră pentru județul Timiș, a reușit să adune, în doar câteva ore, 56.000 de euro. Banii le vor oferi copiilor din comuna Sacoșu Turcesc, sat Berini, și din Măguri Lugoj condiții mai bune pentru a veni la școală și pentru a învăța.

Mircovici o are la suflet pe Boagiu dupa ce a auzit-o înjurand ca la usa cortului!

Camera Deputaţilor dezbate marţi moţiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor, Anca Boagiu. Iniţiată de deputaţii opoziţiei, aceasta poartă numele de „Panglicile doamnei ministru Boagiu”. Niculae Mircovici, deputatul Uniunii Bulgarilor din România, crede că moţiunea este o pierdere de timp.

Top