Stirile din ziua: 1 noiembrie 2011

Iancu si Dragomir se declara nevinovati

Un document al DNA publicat marți de cotidianul Prosport aruncă în aer relațiile dintre Marian Iancu și șefii fotbalului românesc. Conform unui proces-verbal semnat de șeful DNA, Dumitru Dragomir i-a cerut bani șefului lui Poli, pentru obținerea licenței. Afacerea a căzut din cauza lui Mircea Sandu. Cei doi protagoniști neagă categoric acest episod.

Nu uitati sa va puneti “gume” de iarna!

Şoferii care se vor aventura în trafic, pe zăpadă sau polei, fără anvelope de sezon rece vor plăti scump – între 600 şi 1.300 de lei. Dotarea maşinilor cu anvelope de iarnă este obligatorie de marţi, 1 noiembrie, potrivit Ordonanţei Guvernului nr. 5 din 2011.

Ancheta de la Szeged avanseaza

Zi neagră pentru rudele celor morţi în accidentul de pe autostrada M43 din Ungaria. Apropiaţii au ajuns la Szeged pentru a ridica trupurile neînsufleţite de la morgă. Rudele celor doi bărbaţi internaţi în spital – şoferul TIR-ului şi singurul supravieţuitor din microbuzul distrus – se află acum la Szeged.

Timba, victorie in meciul de pregatire

BC Timba Timisoara s-a impus, 89-57, în amicalul jucat luni seara cu West Olympia Phoenix Arad, chiar pe terenul formației aradene. Colege de serie în Divizia B de baschet masculin, ambele formatii au încercat să-și arate forța, dar, la final, experiența și-a spus cuvântul.

Ce mai fac “cele trei P”

Considerându-l mare polist, nu l-aș fi suspectat vreo clipă pe viceprimarul Adrian Orza că pune la cale scenarii făcătoare de imagine politică pe seama clubului alb-violet. Până într-o zi răcoroasă de toamnă, când edilul țărănist a venit cu o propunere halucinantă. Să se adune Marian Iancu cu zeci de consilieri județeni și aleși municipali din toate partidele politice, cu fel de fel de pofte electorale, pentru a croi cu toții viitorul lui Poli.

Documentele de la Cadastru vin mai repede

Din 1 noiembrie, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș a anunţat că va elibera mai repede documentele solicitate. Chiar dacă solicitările vor fi rezolvate într-un timp mai scurt, tarifele percepute de OCPI Timiș rămân aceleaşi.

Dragomir i-a cerut spaga lui Iancu, Sandu le-a stricat afacerea!

S-a lămurit, în sfârșit, misterul iubirii fără margini dintre Marian Iancu și Dumitru Dragomir. Au dezlegat această enigmă procurorii DNA, care explică astfel și de ce Mircea Sandu, preşedintele FRF, a devenit ţinta şefului de la Poli. Totul e scris, negru pe alb, într-un proces-verbal întocmit la sfârşitul lunii iunie.

CODUL LUI MOISE (documentar)

Este oare posibil ca acum 3.500 de ani, Moise sa fi aflat secretul prin care se poate atrage tot ce iti doresti? Codul lui Moise a fost folosit initial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din istorie, dar apoi a fost ascuns si numai celor mai inalti initiati li s-a permis sa-l

Vampiri si coliva, in Bugar’d / FOTO

Colivă gratis, punch din partea casei, Bloody Mary la seringă, animatoare și asistente cu pansamente. Pe plasmele din club au rulat fără oprire secvențe celebre din cele mai cunoscute filme de groază. De pe mese au zâmbit crunt dovleci sculptați, iar lumina lumânărilor a făcut atmosfera și mai înspăimântătoare.

Top