Stirile din ziua: 17 noiembrie 2011

Wild Carpathia – Carpatii Salbatici [video]

Documentarul realizat de Charlie Ottley, de la televiziunea britanica, este dedicat, in primul rand, Carpatilor si padurilor lor, descrise ca “ultimul mare teritoriu salbatic al Europei”. Sunt prezentate comunitatile care locuiesc in Transilvania, Cetatea Sarmizegetusa Regia, satele sasesti, dar si familiile de ursi bruni din Carpati. Apare si printul Charles, care vorbeste despre descendenta sa,

Zagrean si Tames, buni pentru jocul cu Ariesul Turda

Vali Velcea a eşuat lamentabil în încercarea experimentală de a titulariza mai mulţi jucători de la echipa secundă în deplasarea de la Juventus Bucureşti, încheiată cu scorul de 1-1. Într-un fel, antrenorul lui Poli a fost împins să apeleze la „experimentul Juventus Bucureşti”, forţat de accidentările din lot.

Coco Galescu si Romeo Dunca vor sa ajunga la Polul Sud pe schiuri

Alpinistul Coco Galescu și omul de afaceri Romeo Dunca își reiau parteneriatul… extrem. Cei doi pleacă, la finele lunii, spre Polul Sud, pe care speră să-l atingă, în premieră românească, pe schiuri. Galescu și Dunca nu sunt la cea dintâi experiență de acest gen, pentru că au ajuns și la Polul Nord, în aceeași manieră.

Top