Stirile din ziua: 27 noiembrie 2011

Poli termina turul la un gol de primul loc

Poli a jucat ultimul meci al turului de campionat duminică la prânz, la Râmnicu Vâlcea. Un singur gol le-a lipsit alb-violeților pentru a fi campioni de toamnă. Timișorenii încheie astfel prima parte a ligii secunde pe poziția a doua, totuși la egalitate de puncte cu liderul.

„Asul” de Savoya si „septarul” de Orza

Să nu creadă careva că fac mișto de lucruri serioase, dar de când cu intenția Timișoarei pentru a deveni capitala culturală europeană în 2020 simt așa un suflu nou, tonic, senzația că oamenii cu idei din urbe se adună la un loc cu cei care au bani și încearcă variante de promovare a acestui proiect. Parcă totul mișcă mai duios de când dl Gârboni vorbește de mall-uri culturale, de aleea muzicienilor, dl viceprimar Orza vrea să dea jos plăcile de marmură de pe clădirea Operei, să o facă ca odinioară.

Party number 1, la Club Madness / FOTO

Amatorii de distracție în cluburi au la dispoziție, din acest sfârșit de săptămână, o nouă destinație. Este vorba despre Club Madness, care a fost inaugurat sâmbătă noaptea, în spațiul în care a funcționat YouTopia. Timișorenii s-au înghesuit să vadă cum arată noul club, semn că piața locală de distracție așteaptă încă provocări.

Top