Stirile din ziua: 30 noiembrie 2011

Banci si ghisee inchise

Ziua de 1 decembrie este zi bancară nelucrătoare, astfel că nu va fi program cu publicul. Poşta Română a anunţat că, în aceeași zi, toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate vor fi închise. De asemenea, vor fi închise casieriile E.ON, Retim, Aquatim și Colterm, dar și chioșcurile RATT.

Plantari de toamna, marca Smithfield

Poluează pe de o parte, încearcă să compenseze cu pomi, pe de cealaltă parte. Voluntarii Smithfield plantează, în Timiș și Arad, 6.000 de copaci. Compania are, în cele două județe, mai multe ferme de creştere a porcilor, dar şi staţii de procesare a cărnii.

Repetitie pentru 1 Decembrie /FOTO

O întreagă armată s-a pus în mişcare, miercuri, la Timişoara, cu ocazia repetiţiei generale pentru parada de 1 Decembrie. Totul, spre disperarea șoferilor, care nu au știut de această acțiune și s-au văzut nevoiți să facă ocoluri însemnate pentru a ajunge la destinație.

AJF-ul timisean, ca si FRF-ul national

Progresul Ciacova poate intra în Cartea Recordurilor după ce a încheiat turul de campionat în seria a doua a campionatului judeţean de fotbal cu 40 de puncte, din care nouă făcute cadou de comisiile din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş.

La multi ani, Andrei Andrei! / FOTO + VIDEO

Fotomodelul internaţional Andrei Andrei îşi sărbătoreşte onomastica departe de casă, prieteni şi iubită. El se afla în acest moment la New York, unde are prezentări şi diverse şedinţe foto. Prietena lui, Diana Tor, originară din Oradea, fotomodel cu mai multe contracte în Marea Britanie, îl va sărbători de la distanţă.

Mihaela Bilic stie sigur: “Sanatatea are gust”

Dr. Mihaela Bilic, supranumită “nutriționistul vedetelor”, s-a întâlnit, marţi seara, la librăria Cărturești Mall, cu timişorenii care au vrut să afle mai multe despre cum să trăieşti sănătos şi să ai o siluetă de invidiat. După lansarea de success din Bucureşti a volumului “Sănătatea are gust”, dr. Bilic a început un turneu de promovare, prima oprire fiind Timișoara.

Sfantul Andrei, apostolul romanilor

În 30 noiembrie ortodocşii îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României. Acesta s-a născut în Betsaida Galileia, pe țărmul Lacului Ghenizaret, în nordul Țării Sfinte. Era fratele lui Simon Petru și amândoi au fost pescari, alături de tatăl lor. Sfântul Andrei este considerat ocrotitorul României.

Top