Robu ii întreabă pe Boc si Udrea de ce nu se mai reabiliteaza termic blocurile

Prin intermediul unei interpelări, senatorul PNL Nicolae Robu le cere explicaţii premierului Emil Boc şi ministrului Dezvoltării, Elena Udrea, vizavi de stoparea finanţării „Programului de reabilitare termică a locuinţelor”.

„Era unul din puţinele demersuri ale actualei guvernări, cu impact pozitiv asupra cetăţenilor, factura la încălzire reducându-se, în urma acţiunii lui, cu până la 50%, în unele cazuri”, arată Nicolae Robu. Senatorul liberal crede că nu doar lipsa banilor invocată de guvernanţi a dus la stoparea acestui program, fiindcă bani există, dar pentru alte lucruri. „Avem acum telegondole portocalii, frunze de un milion de euro bucata, patinoare executate la preţ dublu decât în Ungaria, terenuri de fotbal în localităţi fără tineret (inclusiv fără copii) – unele dintre ele locate în pantă, ca să fim şi originali!- etc., etc. Pentru lucrări de acest gen s-au găsit şi se vor găsi în continuare bani! Se pare, cu atât mai mulţi, cu cât se apropie campania electorală! Pentru un program aşa cum este reabilitarea termică a locuinţelor, aveţi, însă, în loc de bani, vorbe!”, mai spune Robu.
În finalul interpelării, senatorul liberal de Timiş a solicitat de la Boc şi Udrea trei răspunsuri la tot atâtea întrebări: „1.Există, la ora actuală, un program / proiect în vigoare pe fonduri europene pentru finanţarea lucrărilor de reabilitare termică a locuinţelor?2. Dacă da, care este valoarea lui şi când şi cum pot accede la el administraţiile publice locale, respectiv cetăţenii? 3.Din bugetul de stat, sunt alocate fonduri pentru programul / proiectul în cauză?”.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

26 comentarii pentru acest articol

Jos Ciuhandu a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 11:47 )

In Sibiu sunt reabilitate de 10 ori mai multe blocuri decta in Timisoara! De ce in Sibiu sau in alte orase se poate si in Timisoara numaram pe degete blocurile reabilitate? Orasul asta arata ca un oras parasit…fara primar….fara administratie!

Robu =Primarul Timisoarei a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 11:49 )

Robu face mai multe pentru Timisoara decat actualul primar! A si facut deja mai multe din postura de rector la Politehnica! A reabilitat deci de cadiri, camine, laboratoare, sali de curs, baze sportive! Cele mai tari baze sportive din orasul asta sunt ale politehnicii si sunt facute de Robu: Baza 2 si Baza 1!

Tania a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 12:31 )

inca un motiv… de parca mai aveam nevoie… sa nu-l mai votez pe Ciuhandu… Faptul ca nu exista bani la bugetul local pt. un asemenea program insa Primaria cheltuie in nestire pentru studii inutile si neconcretizate in realitate, pomi de sute de euro bucata, s.a.m.d. justifica orice alta optiune la alegerile de anul viitor, in afara actualului primar.

ginel a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 12:31 )

da, robu face multe, dar toate aceste faceri vor fi contabilizate ca facnd parte din mandatul lui ciuhandu. asadar… avantaj ciuhandu.

dinu a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 13:48 )

Orice ati zice, de ceilalti parlamentari ati auzit ceva?

:)) a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 14:52 )

Vad ca Robu nu are ce face mai nou si trimite cate o scrisorica din asta pe probleme administrative in fiecare luna guvernantilor. Devine deja amuzant de cat pare de disperat. Prietene da tu de ce nu te apuci sa faci proiecte daca tot ravnesti la fotoliul de primar in loc sa tot cauti vinovati?

figurina a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 15:04 )

@:))Pt ca e ocupat.E la coafor. Wella-si parul tau rezista…

Robu director de proiect a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 15:08 )

Robu este director de proiect in mai multe proiecte europene care vizeaza orasul! Printr-un astfel de proiect a creat in orasul nostru un centru de cercetare pe tema energiilor regenerabile, in valoare de 20 de mil de euro! Asa ca stai lunistit domnule :)) pe langa faptul ca Robu este activ ca si parlamentar, a facut multe proiecte pentru orasul nostru. De aia o sa iasa primar!

Robu director de proiect a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 15:11 )

Nu prea intelegi cum functioneaza activitatea unui parlamentar din opozitie nu?? Prin interpelari el trage de urechi guvernantii ca sa nu o ia pe aratura si se lupta pentru binele comunitatii care l-a trimis in parlament! Tu nu vreiu binele Timisorii nu?

Robul inrobit a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 15:25 )

Un parlamentar trebuie sa voteze. Ei voteaza pro sau contra intereselor societatii sau propriilor lor interese. O sa planga Boc si Udrea de misiva lui Robu si o sa isi schimbe total atitudinea pt ca Robu este unsul Domnului pe pamant si toti vor sta drepti si vor tremura de ce spune el! Vai de el ! Cu asta vine el, candidatul la Primarie ca si noutate? Incepe sa ne fie lehamite de flecareli din astea ieftine, pe bune!

catelus cu paru' cret a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 21:10 )

Mai nou la orice articol cu Robu e si o armata de comentarii pro. Vad ca pe langa retelele sociale, Robu si-a facut echipa si de comentatori, cu temele facute, tot tacamu. Multa munca deja pt Primarie dar numai de suprafata..

avon a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 21:18 )

robu va castiga batalia electorala. pe forumuri. in viata reala va castiga ciuhandu

Alecu a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 21:34 )

Da, cam asa-i…Robu va ramane catelus cu paru cret da pe fotoliu tot barbosu o sa se urce. Robu nici nu reprezinta o reala competitie, e doar un papgal care se agita.

marius a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 01:53 )

Pt. crtiticii lui Robu:
Băi fraierilor, se vede de la o poştă că sunteţi nişte cretini disperaţi. Vedeti voi oare cum arata noaptea Electro de pe Parvan si Mecanica de pe Mihai Viteazu? Băi, Robu le-a făcut aşa, clar vi-i? Dar clădirea aia în sticlă apărută recent (mă rog, aproape terminată recent) pe Parvan colt cu Traian Lalescu, nu stiu ce va fi in ea, o vedeti? Băi, tot Robu a făcut-o şi p-aia. Şi încă o grămadă de tot felul de chestii. Clar ii? Boilor chiori!

sustinator robu a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 08:19 )

Vad ca taranistii care in ultima vreme sar cu comentarii la toate articolele lui Robu cred ca noi suntem o armata organizata de Robu…ha ha ha…chestia e ca nu suntem deloc organizati il sustinem pentru ca il cunoastem, il admiram si credem in el. Dar vom fi organizati in apropierea alegerilor! Si atunci o sa dam de pamant cu boii astia care tot baga comantarii nefavorabile aici! Nu uitati ca Robu are 11 procente in fata lui ciuhanu, tarani virtuali ce sunteti!

@ marius a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 08:20 )

lasa vrajelile. spune ne ce a facut robu ca parlamentar, de a incasat salarii babane de neam prost? a dat comunicate?

catelusii de la tara a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 08:23 )

Au iesit iarasi catelusii din pnt sa scheorlaie si ei cate un comentariu…ce trist pentru ei…pe ciuhandu toata lumea il critica…saracii…sa le arunce cineva un os javrelor…ca au stat destul la ciolan…

Timisoara de 20 de ani ani nu mai e fruntea!!! a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 08:28 )

Din pacate Timisoara orasul nostru drag,orasul florilor,orasul martir,orasul cu mai multe etnii ce conlucrau si se au in buna vecinatate,orasul de pe Bega,orasul premierelor de altadata,a ajuns sub actuala conducere,orasul cel mai poluat din tara,municipiul cu cele mai putine fonduri europene atrase,cele mai putine blocuri reabilitate termic,Clujul din cate stiti a avut tupeul nemarginit de a-si face reclamna in competitia Capitalta Cultural Europeanain urbea noastra pentru Cluj girand Ministerul Dezvoltarii si Guvernul Romaniei,Ma intreb retoric daca tot guvernul a girat si coruptia din Cluj? Nu de alta dar se pare ca indirect le-a girat dc stiau de 6 luni si nu au facut nimic se cheama ca au fost complice!!!!!!!!!!!!!!!! Dar sa lasam Clujul ca ei se mandresc cu un stadion nou,cu sute de blocuri anvelopate termic,cu o centura ce va fi gata,noi nu avem centura sud,noi nu avem mai nimic,si nu spun asta decat pentru ca ma doare ca timisorean sa constat aceste nerealizari!!!!!!!!!! Si noi le traim ,noi le decontam,noi stam blocati in trafic,noi nu avem locuri de parcare si ajungem uneori sa ne certam pentru un loc,noi inhalam cel mai poluat aer din Romania,noi cei care partial nu prea am fost la vot,noi am fost complicii indirecti ai actualei administratii,noi am girat indirect ridicarea unei etnii ce ne pune piciorul in gat,noi am girat prin neprezentare la vot,prin inchiderea ochilor,printr-o acceptate mioritica a sortii aceste lucruri……Da suntem constienti de toate aceste fapte,dar ne vom prezenta in iunie,sau noiembrie la vot ,sau cand vrea actuala putere…Poate actuala putere va considera ca pe aceasta criza nu mai sunt bani de alegeri si va veni cu o lege,ca alegerile se amana 4 ani sau sinedie!!!!!!!!!! Nu ar fi exclus!!!!!!!!!!!!!!1

cinema a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 08:47 )

@catelusii de la tara
stai linistit, ciuhandu va castiga dintr-un singur motiv. postacii ca tine, care stiu doar sa jucneasca, nu merg la vot. voi sunteti niste simplii postaci, nimic mai mult. de fapt nu asta e singurul motiv pentru care va castiga ciuhandu. faptul ca robu, care vad ca si-a tras trupeti postaci mai peste tot, o da din gafa in gafa. cel mai rau e insa faptul ca e fals. extrem de fals. apropo, sa treci azi pe la ghiseul pnl sa-ti ridici cascavalul pentru erijarile tale de pe site-uri, ca doar prinde si la voi modelul pedelist.

cornelus a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 08:58 )

@sustinator robu
tare prost esti, prietene. cum dracu sa crezi ca robu are 11 procente in fata lui ciuhandu. in cel mai fericit caz pentru vopsitu curului situatia ar sta invers, adica cu ciuhandu avand 11 procente peste belitul tau. ma pis si pe ciuhandu, dar cand vad imbecili ca tine ma ia surerea de cap. cu oameni ca tine robu o ia la vale si chiar crede ca este in fata lui ciuhandu, imbecilule. daca vrei sa castige robu, atunci nu-l mai linge in chestia aia numita cur. constientizeaza-l ca are mult de tras pentru a-l invinge pe ciuhandu, nu-l adula cu tot felul de abureli. inchei prin a-ti transmite ca esti un prost virtual.

ROBU primarul Timisoarei a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 09:14 )

Daca nu ati face pe voi de frica ca o sa iasa Robu primar, nu ati mai scrie atatea comentarii cu critici gratuite la fiecare aparitie in presa a lui Robu! Sunteti disperati si se vede pe voi! Va plateste bine Ciuhandu ca scrieti comentariile alea?

gelu, glad & menumorud a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 09:23 )

cihandu si robu… pusca mea, ce oferta trista pentru un oras din ce in ce mai trist. poate ca ar trebui sa castige robu, dar doar de dragul schimbarii, pentru ca nu-l vad facand treaba la primarie. pai el pana acum nu are oferta electorala, numai ne baga in cap ca o sa vedem ce scula de oferta o sa aiba… sa nu fie dupa alegeri, ca atunci e naspa. cat despre ciuhandu, mare dezamagire. sunt de parere ca 16 ani sunt de ajuns. sunt chiar prea multi, iar alti patru, daca va castiga vor insemna o si mai mare monotonie si stagnare pentru oras. deci… doi candidati de cacat!

Vorbim despre blocuri reabilitate sau altceva a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 10:06 )

Trist e ca niste taranisti au intrat aici si in loc sa spuna ca ei sunt multumiti de rabilitarea blocurilor din timisoara, ca sa il sustina pe Ciuhandu vorbesc despre Robu si despre cu totul si cu totul alte subiecte decat cele din articol! Eu il felicit pe Ciuhandu fiindca timisoara are cele mai putine blocuri reabilitate dintre orasele mari ale tarii! Bravo domnule Ciuhandu! Tineti-o tot asa!

Orza crupierul a spus: (noiembrie 17th, 2011 at 08:35 )

Orza lasa scrisul de mesaje si du-te la fetite sau intr-un cazino ca sa mai spargi si tu din multimea de bani pe care i-ai obtinut ca si comision pentru licitatiile pe care le facilitezi!

nume a spus: (noiembrie 17th, 2011 at 15:42 )

taaaaci ma robule…tu nu ai fost in stare sa termini biblioteca aia de langa electro in 4 ani de zile,un rahat de cladire cu vreo 3 etaje,sau cat are si tu vrei sa ne vinzi gogosi aici ca ai face treaba la primarie?

Robu=Primarul Timisoarei a spus: (noiembrie 21st, 2011 at 13:38 )

Nu a terminat-o pe aia dar a terminat multe altele! Ciuhandu nu a facut o baza sportiva in Timisoara cum a facut Robu la Politehnica! Recoratul e singura cladire din centru cu acoperisul nou! Caminele de la Politehnica au fost toate renovate! Cladirea de la electro a fost renovata! Daca nu il votai tu si altii ca tine pe Basescu, Udrea si Boc acum ar fi fost gata si biblioteca! Dar cate cladiri noi a facut primaria la fel de mari ca cea a bibliotecii??? Nici una! Asa ca…ciocu mic!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total

Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2

SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO

Locuitorii comunei Moșnița Nouă, care au locuințele amplasate pe traseul unde va trece centura sud de ocolire a Timișoarei, vor fi protejați de zgomotul produs de traficul rutier cu ajutorul unor panouri fonoabsorbante. În aceste zile, muncitorii antreprenorului român care se ocupă de proiect lucrează la instalarea acestor panouri. În continuare, pe șantier se află...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Locuitorii comunei Moșnița Nouă, care au locuințele amplasate pe traseul unde va trece centura sud de ocolire a Timișoarei, vor fi protejați de zgomotul produs de traficul rutier cu ajutorul unor panouri fonoabsorbante. În aceste zile, muncitorii antreprenorului român care se ocupă de proiect lucrează la instalarea acestor panouri. În continuare, pe șantier se află...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO
Glumind pe seama celor din PNL, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a firmat că până aceştia se trezesc din somn, social-democraţii deja au câştigat alegerile. Simonis i-a ironizat pe PNL-şti inclusiv la lansarea candidaturii lui Nicolae Robu la un nou mandat de primar al Timişoarei. Sâmbătă, în timpul lansării candidatului PSD-PNL Nicolae Robu la Primăria...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi ia în balon pe aliaţii din PNL: Până se trezesc liberalii, noi, PSD-iştii, câştigăm alegerile
La Şag se va ridica o nouă şcoală, care va fi amplasată în zona PUZ-ului pentru tineri. Valoarea estimativă a investiției prin fonduri europene este de peste 11 milioane de lei.  Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, a anunţat că au fost demarate procedurile de realizarea a studiilor, întocmirea documentației și obținerea avizelor pentru construirea unei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Şag au început procedurile pentru ridicarea unei noi şcoli
Încurcate şi bizare sunt căile politico-electorale prin unele zone! Studiu de caz, comuna Remetea Mare. Pe 24 februarie a.c., într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, prezenta un generos lot de primari şi viceprimari racolaţi de la alte partide, în special de la PNL. Printre cei care au avut revelaţia social-democraţiei s-a numărat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (4). Meandrele alegerilor. Cum a căzut între scaune primarul din Remetea Mare.
Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
Top