Bianca Jurca e „Dalinda” lui Alex Mica / FOTO + VIDEO

Fotomodelul Bianca Jurca este personajul principal al videoclipului piesei „Dalinda”, filmat recent la Constanța. Filmările au durat peste 16 ore. În videoclip, Bianca este o tânără atrăgătoare de care se îndrăgostește Alex Mica. Povestea de dragoste dintre cei doi atinge cote maxime, punând în valoare calitățile de seducătoare ale fotomodelului.

Videoclipul care va fi lansat oficial la mijlocul lunii martie este primul în care apare Bianca Jurca. Frumoasa timișoreancă spune că a avut parte de o experiență foarte plăcută, mai ales că a lucrat cu o echipă de adevărați profesioniști, iar Alex Mica este un băiat extraordinar. Bianca s-a ales și cu o poreclă, pentru că toată lumea o strigă acum… Dalinda. Ea rămâne în continuare iubita motociclistului Cătălin Cazacu, care de curând a făcut publică relația lor, anunțată în premieră, acum o lună, de deBanat.ro.


Autor
Etichete
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Georgescu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:14 )

Iarasi a sponzorizato Pirva. L-a inebunit fatuca asta. Face orice pentru ea. In 4 luni Cantemir a cheltuit 250000 euro cu ea.

coco - bongo a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:37 )

habar n-aveti. Cantemir Parva a platit deja un avans de 450 000 euro ca sa apara Bia in urmatorul videoclip al lui Depeche Mode, formatia lui preferata. Sunteti tari debanat, ati aflat voi ceva, dar asta e doar inceputul. Parva are planuri mari cu fata asta. Vrea s-o duca la Super Bowl anul viitor sa fie atractia show-ului. Anul asta a inchiriat un avion de la Ettihad cu care a fost acolo in mare secret cu gasca lui, au decolat de la Belgrad. Cantemir are bani, de doua luni e imaginea Stalinskaya in Romania, a luat 2 milioane de USD pentru asta. E bun de primar, deszapezeste strazile cu vodca. Vivat Cante !

Mexicanu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:37 )

Nu o mai aburiti cu Cazacu asta si cu motocicleta lui. Are fufa un Range Rover primit de la Pirva. E terminata de asta. Mai ales decan este vorba ca liberalul Pirva s-a o preia pe Poli de la Iancu.

coco - bongo a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:53 )

Unul este Cantemir,
Traieste ca un emir;
Inconjurat de femei superbe,
Primaria n-o poate pierde.

Haide Robu, fii destept,
Ia-ti tricou cu Cante-n piept;
Fa-i campanie !, fa-l primar !,
C-am trait destul amar !

Si-o sa bem si la bidon
Sampanie Moet-Chandon !

matache macelaru a spus: (februarie 22nd, 2012 at 21:06 )

Nu mai vorbiti prosti oameni buni. Domnul Pirva are 2 gagicute cu care sparge banii prin cluburi in fiecare weekend. Plus ca azi i-a virat in cont la Iancu 2.8 milioane euro pt preluarea clubului. Poate o pune pe domnisoara ofiter de imagine la Poli. Sa ne traiesti Cantemire.

Gheorghe Ciuhandu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 21:57 )

Pe mine domnul Pirva m-a convins. La urmatoarele alegeri chiar si eu voi vota cu el. Sunt sigur ca el este singurul care poate aduce carnavalul de la Rio pe Bega

rozy a spus: (februarie 23rd, 2012 at 08:24 )

cantemir pirva, acest el grande futadore de la cita!!! numic nu-i scapa! radu mazare va deveni amintire in momentul in care domnul cantemir pirva va iesi public. cantemor pirva ae succes la toate ategoriile de femei. saptamana asta, de exemplu, are o intalnire cu monica tatoiou, impreuna cu care vea sa puna la cale cum sa-l bage sub radical pe radu mazare. dupa intalnire vor acosta si la motelul lor preferat de extrem de multe stele.

BIANCA J. a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:48 )

Chiar nu vreti sa ma lasati in pace. Sunt cu Cante de 5 luni. Ne intelegem foarte bine este o relatie bazata doar pe iubire. Daca noi nu vrem sa ne afisam trebuie voi sa scoateti totul la iveala. Daca vreti sa sti dupa alegeri vrem sa ne casatorim. Acum sunteti multumiti.

agdscug a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:51 )

unul este Cantemir Pirva.!!!!!!!!!!

roxana golban a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:56 )

@BIANCA J.
esti o mincinoasa. cantemir pirva este cu mine de doua luni. chiar si daca ar dori sa umble cu tine, nu ar putea pentru ca tu este o pedelista, pe cand eu sunt in psd, deci putem face mai puternic useleu.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 11:09 )

Cantemir e cu mine handicapatelor! Degeaba va laudati ca e cu voi. Si mai ceva. A dat 5 mil de euro pe actiunile lui iancu…va iubim fanilor! Si Cante va saluta!

raluca jessica boanca a spus: (februarie 23rd, 2012 at 11:22 )

fraierelor, degeaba o sugeti pe aici. cante e al meu si ramane cu mine. maine vom apare impreuna in fhm.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 19:00 )

@ raluca jessica boanca – sa te duci dracului nesimtita ce esti tu. Dl. Pirva e al meu. Eu sunt o doamna de 67 de ani si stiu ca diferenta de varsta dintre mine si el nu e o problema. Esti o cotofana mai raluca si toate care va dati iubitele lui. In viata lui nu se va simti dl. Pirva asa bine cu voi cum se simte cu o doamna matura ca mine.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 21:09 )

Sunt o doamna de 67 de ani si il iubesc pe dl. Pirva. Va rog dle Pirva sa imi dati nr de tel ca sa iesim la o cafea. Eu sunt singura si am dimensinile 104-94-130. Va iubim!!!

mimi2 a spus: (februarie 23rd, 2012 at 21:10 )

va iubesc dle Pirva

Mishu a spus: (februarie 25th, 2012 at 10:44 )

Gabriel Hort…ti-a promis parasuta asta ca ti-o suge daca scrii 100 de articole pe luna despre ea? :)) Altfel nu vad nici un motiv pentru care un om intreg la minte ar sta sa scrie un articol despre nimeni cu acte.

Ionuț a spus: (februarie 25th, 2012 at 12:43 )

In primul rând Bianca jurca e o femeie care a făcut mult mai multe decât tine misule:))) tu doar ai scris un mesaj de frustrare:)))) in rest ești un labagiu sau o grasa . La urma urmei Bianca e cu adevărat o doamna si o femeie desteptule din toate punctele de vedere.

Koko h a spus: (februarie 27th, 2012 at 21:34 )

Daca ar fi un nimeni…. Nu ar scrie nimeni de ea si tu domnule mishu nu a i lăsa comentarii la un nimeni:))) nu?

Dana Cocalara a spus: (aprilie 27th, 2012 at 10:26 )

Bai fraierilor, Parva Cantemir a fost primul meu barbat care m-a dezvirginat dupa ce am nascut al treilea copil. Sunteti invidiosi ca el are o bazooka in pantaloni, de fapt mai bine zis, monstrul din Lockness, iar voi aveti niste biete soparlite. Toate vaduvele suntem moarte dupa el. Si sa se stie, Cante P la primarie !!!

Dana Cocalara a spus: (aprilie 27th, 2012 at 10:41 )

Cante Pirva talpa iute,
Cum te prinde te si ….,
Te mai lasa cinci minute,
Iar te prinde iar te …..,
I-ti mai da drumul prin curte
Iar te prinde iar te …..

in gara la herculane
Cante P. baiat saloane
da-i un leu shi-ti ei valiza
o fata i-arata pi..a
el baiat politicos
o tranti pe fata jos
shi dadu la gaurica
pana o lasa gravida
i-a fa mana de pe p..a
k ti-o dau shi pe la gura
poti sa mi-o dai shi pe la nas
eu de Cante nu ma las
Si sa se stie, Cante P la primarie !!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Dominic Fritz si Cristian Moș

Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”

Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Miercuri, în prezența reprezentantului Companiei Naționale de Investiții (CNI), a primarului Florin Bucur, a constructorului, dirigintelui de șantier, specialiștilor externi ş.a. a fost recepționată investiția ”Construire bază sportivă tip 1 în localitatea Urseni”. Valoarea lucrărilor a fost de peste 6,5 milioane de lei. Baza sportivă este situată în 𝐔𝐫𝐬𝐞𝐧𝐢, Str. Salcâmilor nr. 𝟐𝟎 și va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost recepţionată noua bază sportivă de la Urseni (comuna Moşniţa Nouă). Are inclusiv un stadion de fotbal cu 500 de locuri
„Conurbația Timișoara-Arad ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale”, crede rectorul UPT. Dacă în anii 2000, Timișoara și Aradul au însemnat o importantă poartă de intrare a investițiilor străine în România, în ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Florin Drăgan, rectorul UPT pune pe tapet înainte de alegeri o temă cu adevărat importantă, uitată de candidaţi: Conurbația Timișoara-Arad
Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș propune iubitorilor de folclor un adevărat maraton folcloric cu peste 14 ore de spectacol de cântece și dansuri, grai bănățean, expoziții de artă populară, meșteșuguri, gastronomie tradițională, eveniment care va reuni peste 200 de artiști. Sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 13:00, la Căminul Cultural din Giarmata...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lada cu Zestre ajunge la Ghiroda și la Giarmata. Invitați în recital la Festivalul – Concurs, Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul
O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Timp de două zile, astăzi și vineri, publicul este așteptat în vizită la Banca Națională a României. Frumoasa clădire din centrul Timișoarei își deschide porțile pentru o serie de tururi ghidate. În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României invită publicul larg la cea de-a patra ediție a evenimentului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, așteptați să viziteze sediul local al Băncii Naționale a României
Top