Deszapezire la misto pe bani frumosi

Din nou, iarna a sosit în Timișoara la modul cel mai pervers cu putință. Fără să se anunțe la primărie sau în altă parte, hodoronc-tronc a venit peste întregul oraș. Evident, pentru modul mișelesc în care s-a insinuat în oraș și edilii au tratat-o cu sictir. Adică n-au băgat-o în seamă sub nicio formă. Astfel că au fost lăsate troienele de zăpadă pe străzi și trotuare, în intersecții și aiurea. Firmele care se ocupă cu deszăpezirea au curățat eventual drumul pe care primarul Ciuhandu vine la slujbă. În rest, nimic. Ca atare, orice deplasare prin Timișoara a devenit un coșmar. Veți crede probabil că edilii noștri au uitat că există și un anotimp numit iarna, astfel că nu s-au gândit la eventuale deszăpeziri. Fals, există firme cu contract care ar trebui să curețe zăpada. Că ele sunt invizibile acum e o altă discuție. Vor fi mai vizibile, în mod cert, în momentul în care vor merge cu facturile la primărie pentru decontarea așa-ziselor lucrări executate. Pe care nu le vede nimeni, cu excepția primarului Gheorghe Ciuhandu. Care pare să n-aibă nicio legătură cu faptul că zeci de mii de timișoreni au mari probleme să ajungă la locul lor de muncă. Nu-i treaba lui acest lucru. Așa cum, în ultimii ani, multe nu par a mai fi problemele primarului. Poate acum nici nu i s-a spus că afară e zăpadă mare. Și ca amănunt, nici banii pentru deszăpezire nu sunt chiar așa puțini. La ultima zăpadă căzută, care oricum a fost un fleac față de cea de acum, primăria a achitat 1,8 milioane de lei. Și de parcă nu ar fi banii timișorenilor, ca să obții date privind fondurile care se duc pe servicii gen deszăpezire, trebuie să te dai peste cap de mai multe ori sau, cel mai bine, să ai vreo sursă prin primărie. Că altfel, totul e confidențial.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

37 comentarii pentru acest articol

Gospodaru' sef a spus: (februarie 4th, 2012 at 13:53 )

Mai stati dreaku’ si pe-acasa, va pune necuratu sa umblatzi pe strazi, n-atzi invatat de la „tatucu” vostru ca iarna nu-i ca vara ? Las’ ca alegerile locale sunt la vara, cand e cald si bine…

inocentdolareuro a spus: (februarie 4th, 2012 at 14:07 )

ce puteai sa spui si tu ino. noroc ca nu te mai crede nimeni

costea a spus: (februarie 4th, 2012 at 14:10 )

e dezastru prin tot orasul

@ costea a spus: (februarie 4th, 2012 at 14:19 )

ai vrea sa faci plaja, costeo?

costea a spus: (februarie 4th, 2012 at 14:56 )

da

omu' de zapada a spus: (februarie 4th, 2012 at 15:50 )

Chiar nu le e rusine „gospodarilor” din fruntea orasului? nici salvarile n-au cum sa intervina cumsecade. Nenorocitii dracului, cu retimul lor cu tot si cu spagile pe care si le impart si pe chestia cu deszapazirea. Si mai are tupeu Orza ala sa faca pe implicatul ieri, in fata presarilor… Niste ordinari!

Retim a spus: (februarie 4th, 2012 at 19:48 )

in schimb s-a facut un contract cu Retim pe nspe ani chiar daca se vede clar ca nu fac fata situatiei. Acuma e lesne de inteles ca respectivul contract a adus foloase atat Retimului cat si unor baieti smecheri din Primarie….oricui dar nu cetateanului care pplateste!

Bitter a spus: (februarie 4th, 2012 at 20:59 )

Daca e dupa primar si ceilalti, ne-am cufunda in zapada prin cartiere! Bataie de joc, an de an, si ei se tot lauda ca au scos utilaje. pe ce dracu se dau atita bani???

Ceapa degerata a spus: (februarie 4th, 2012 at 22:27 )

Ino,Ino…
Orice jeg poate tine un pix in mana si sa scrie ce-l taie capul,asa,la misto.Numai ca acel jeg,ca si tine,nu se cheama ziarist,asa cum vrei tu sa te denumesti.Tot cu lucruri slabe umbli.Cine n-are caracter,n-are.De unde pica banul,pentru ala scrii.Problema este ca nu te mai crede nimeni si stie toata lumea cate parale faci.

@ceapa degerata a spus: (februarie 4th, 2012 at 23:24 )

Problema e ca pe voi nu va mai crede nimeni, barbosi nenorociti. Numai sa furati stiti … Asa-i, mai Adi, ca ti-ai pus Drufecul pe lista celor ce incaseaza bani de la dezapezit?

omu' de zapada a spus: (februarie 5th, 2012 at 09:00 )

Tot pt. „ceapa degerata”- chiar nu ai deloc simtul ridicolului? Musca de pe caciuala voastra e cat china si mai aveti tupeu sa si macaiti? Serios, cred ca sunteti de dunga in buletin! Un om normal macar n-ar mai deschide gura… Hotzomani imputiti, ati distrus Timisoara…

Yeti a spus: (februarie 5th, 2012 at 11:42 )

Oare cati pupincuristi mai are ciuhandu&co si cat de retarzi sa fie sa mai aiba tupeul sa apara pe forumuri si sa scrie ode lui ciuhandu & orza ??? Orice om normal care a iesit ieri din casa in oras putea sa vada cum Timisoara arata ca un catun izolat din inima Apusenilor… In jurul primariei ieri ( 04.02.2012 ) la ora 16:00 dintr-o camioneta un om pe jumatate inghetat arunca cu lopata probabil sare amesteata cu nisip. Tovarasilor ceapa degerata si Gospodaru’ Sef, daca asta numiti voi deszapezire in anul 2012 atunci inseamna ca eu, domnul Ino si restul timisorenilor nemultumiti suntem nebuni si voi sunteti oameni normali la cap ! La cerere va dau numele meu si adresa unde locuiesc pentru a va convinge ca exist si nu fac lobby pentru nimeni, doar am avut ghinionul ca trebuie neaparat sa ajung din Lipovei pana pe Lidia si m-am lovit de ” deszapezirea ” facuta de mai marii edili ai Timisoarei…

Semenicu' a spus: (februarie 5th, 2012 at 13:26 )

Tresar de invidie muntii din Banat pentru neaua in care s-a inecat Timisoara. Desi e multa zapada si in munti…

Cetatean de "cinci stele" a spus: (februarie 5th, 2012 at 16:19 )

FELICITARI pentru articol. Si senzatia mea ea este aceeasi. Primarul daca mai exista probabil ca-i imbalsamat de mult, iar tupeul si nesmtirea lu Romita Orza este fara margini. M-am aturat sa ma ia drept prost. El zice ca se face eu nu vad nimic. N-a trecut o masina nici macar pe Dunarii, Bogdanestilor sau Cetatii. Habar am cum o sa ajung maine la serviciu.

cetatean de 5 stele a spus: (februarie 5th, 2012 at 18:09 )

am senzatia ca tu ai mai degraba o problema personala cu orza decat cu deszapezirea.

Gicu a spus: (februarie 5th, 2012 at 19:44 )

Niste ordinari! Imbuibati, putori, hoti, astia sunt cei trei din fruntea primariei.

din lipovei raportez a spus: (februarie 5th, 2012 at 20:34 )

nu imi vine sa cred cum mai apar aplaudaci chiar si cand evidenta va contrazice: zapada inunda strazile, n-am vazut 1 masina de deszapezire si voi tot comentati …

@ dinlipovei a spus: (februarie 6th, 2012 at 09:27 )

esti bolnav
pai daca nu erau astia cu dezapezirea, era zapada de 1 m pe drumuri.

snow a spus: (februarie 6th, 2012 at 10:20 )

Asta e rezultatul a 16 ani de incompetenta si furt. 16 ani s-au platit sute de mii de Euro pe dezapezire, iar acum se vede ca in oras nu exista utilaje pentru dezapezit. Tot perimetrul dintre Aradului – Take Ionescu – Padurea Verde e acoperit doar de un singur Unimog care nici macar nu e folosit la capacitatea maxima pentru ca nu arunca sare, doar da cu lama. Iar Orza minte cu nerusinare ca sunt 60 de utilaje pe strazi
In rest amatorismul binecunoscut marca Ciuhandu. Vineri dupa-amiaza a mai trecut o cirsterana ce tragea dupa ea o sanie ?! (adica combustibil ars aiurea), iar ieri pe Demetriade unul arunca cu lopata sare dintr-o camioneta cu rezultatul binecunoscut: santuri transversale ce mai rau ingreunau circulatia.

wons a spus: (februarie 6th, 2012 at 10:23 )

eu cred ca se cam exagereaza. am fost in oras si se circula greu, dar e iarna, oameni buni. cum naiba vreti sa fie treaba? nu mai inteleg nimic. avem un spirit critic mai ceva ca-n filme. la fel de nasoala e situatia si prin germania, italia, franta, austria atunci cand ninge ca naiba.

TM a spus: (februarie 6th, 2012 at 10:23 )

Problema e ca nici nu au dat cu nimic antiderapant si vine cate o lama pe zi pe o artera si blocheaza toate strazile laturalnice si nu au facut nimic asa, e haos si nici nu a nins exagerat, nu e zapada de 5 m! Ce s-ar face Ciuhandu daca ar fi primar intr-un oras nordic?

varu sandel a spus: (februarie 6th, 2012 at 10:32 )

si cand sa dea? nu se da cu material antiderapant inainte de termibarea ninsorii. niciunde in lume nu se intampla lucrul asta. numai la noi trebuie facut asa cum credem si nu cum trebuie.

@varu sandel a spus: (februarie 6th, 2012 at 10:56 )

tu lucrezi in Primarie de vii cu teorii din astea? In alte tari se da chiar inainte sa inceapa ninsoarea. La noi s-a inceput lucrul la vreo 24 de ore dupa ce a inceput ninsoarea.

@@varu sandel a spus: (februarie 6th, 2012 at 11:08 )

stii tu cand s-a inceput si ce s-a facut? nu stiu varu sandel unde lucreaza, dat tu unde lucrezi? la ce partid?

@sandel a spus: (februarie 6th, 2012 at 11:22 )

Mai Sandel, te-ai dat de gol de cum ai inceput sa bagi partide la mijloc. Deci esti 100% angajat la Primarie. Somn usor si spor la editarea Monitorului …

varu sandel a spus: (februarie 6th, 2012 at 11:28 )

nu lucrez la primarie, stai linistit. era doar o constatare. da te-am suparat, imi pare rau, dar lucrurile nu se schimba, iar tu ramai la fel. trebuia sa fiu de undeva pentru ca am avut o parere care nu este in acord cu a ta? vise placute sa ai si sa ne fereasca dumnezeu de oameni ca tine la nivel administrativ sau politic.

@sandel a spus: (februarie 6th, 2012 at 11:41 )

Mai Orza, las-o balta … Ai aceleasi texte ca pe forum.

varu sandel a spus: (februarie 6th, 2012 at 11:58 )

te inseli, anonimule. dar e dreptul tau sa te inseli. mai bine ai da-o pe fata si ai spune tut de unde esti. ce zici de asta?

timisorean a spus: (februarie 6th, 2012 at 13:57 )

imi e rusine ca am votat incompetenta in administrarea orasului cateva mandate la rand.
‘gospodarii’ se vad acum, cand ar fi nevoie de un cap limpede si o abordare hotarata a situatiei nenorocite de pe strazile orasului.
ceea ce se intampla insa e scandalos.
probabil in fata primariei e curat, dar nu inteleg de ce eu, care locuiesc pe o straduta secundara trebuie sa platesc impozite, daca acum nu am decat sa ma descurc si sa inot prin nameti.
va invit la o plimbare prin cartier domnule primar, pentru ca apoi sa imi spuneti ce ati facut pentru mine, locuitorul orasului dvs.
unde sunt firmele platite din banii mei si ai vecinilor mei?
cine imi da socoteala pentru faptul ca azi a trebuit sa intarzii o ora de la servici, ori ca mi-am spart masina incercand sa ies peste troienele cladite cu pricepere de meseriasii care s-au facut ca curata calea lipovei.

caius a spus: (februarie 6th, 2012 at 17:18 )

Vin alegerile si o sa dispara hotii si spagarii astia imputiti din primarie.
Nu mai au gram de bun simt.
Daca timisorenii ii mai voteaza, isi merita soarta.
Il doare in p…la si pe ciuhandu si pe orza de binele timisorenilor.
Au furat cat au putut. De aceea au si atata tupeu, ca sunt cu buzunarele pline.

savarina gri a spus: (februarie 6th, 2012 at 17:34 )

@caius
dispar, dar vor veni altii cel putin la fel de insetati ca astia. vom ajunge din la in put

din lipovei raportez a spus: (februarie 6th, 2012 at 19:20 )

@ @din lipovei…Tu esti bolnav, n-am vazut decat rotile masinilor personale care au calcat zapada, ghiolbanule mincinos .Inclusiv soferii de taxi se plang, bine ca ai fost tu in p**da ma-tii si ai vazut cum e in tot orasul

Lavinia a spus: (februarie 8th, 2012 at 06:07 )

De dumineca dimineata , cind nu erau masini in trafic decit doar cine probabil mergea spre servici , zapada era de 30 cm pe sosea ,si nici urma de angajatii RETIM….abia la orele 18 circula o masina de RETIM pe la Gara de est si b-dul T Ionescu.
Asa ceva este inadmisibil.Toata ziua am avut solicitari de consult pe salvare si am avut situatii cind nu am putut parca, cind nu am putut inainta pe o strada din cauza zapezii(Infratirii strada cu intrare din T.Ionescu!) , cind am trecut prin zapada pina la genunchi , asta pe strazile din zonele din centrul Timisoarei.Si mai exista persoane care sa aiba tupeul si nesimtirea sa i-a apararea celor care nu-si fac munca pentru care sunt platiti! Timisoara a ajuns din urma Bucurestiul, orasul in care traieste si poate supravietui doar NESIMTIREA, TUPEUL, NULITATEA….cu adevarat suntem FRUNCEA…cum ne place sa ne laudam!

footevant a spus: (februarie 8th, 2012 at 11:57 )

Fruncea tarii la :furat, smenuri, tzepe…vezi mafia Miut-Cojocari, hotii peste hotii.
Toate sub obladuirea barbosului cel ipocrit.

Petreus a spus: (februarie 8th, 2012 at 14:27 )

Intrebati-l pe Ino Ardelean a pus el mana pe lopata sa curete zapada in fata casei lui ? Va spun eu ca nu ! Dar despre ce ar fi scris el daca nu era zapada ?

ghita a spus: (februarie 8th, 2012 at 14:39 )

@Petreus
nu tin cu ino la faza asta, dar esti absurd prin felul in care gandesti. sau nu gandesti. ce treaba are sula cu prefectura?

da a spus: (februarie 8th, 2012 at 15:38 )

conducatori de 2 lei.Da-ti demisia daca pe banii nostrii dai declaratii de presa ca s-a facut tot ce era posibil pai schimba firma, reziliaza contractul sau spaga era prea mare bine ca trimiti maidanezi prin oras sa amendeze bietii oameni care si-au facut treaba .RUSINEE JEGOSILOR

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Busoi Nicolae Robu

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
Top