Vă place să „meșteriți” prin bucătărie? Vă e dor de mirosul de pâine proaspătă din casa bunicilor, dar nu vă încumetați să încercați și voi? Dacă răspunsul este „da”, atunci sunteți invitați sâmbătă, 11 februarie, la Atelierul de Pâine Artizanală.
Întâlnirea va avea loc de la ora 11, la Pizzeria Filiberto, pe strada str. Martir Dan Carpin 7 (fostă Textiliștilor). Invitatul special este Codrua (www.codrudepaine.ro), cel mai cunoscut blogger culinar specializat pe pâine artizanală. Veți coace pâine albă, dospită cu maia, astfel că veți învăța pas cu pas cum se face – de la hrănit și activat maiaua, la tehnica de frământare a aluatului.
„Ne dorim, sub pretext culinar, să oferim timișorenilor un context pozitiv de socializare, bună dispoziție și prilej de ragaz. Cu ocazia acestui atelier aniversăm doi ani de întâlniri lunare, culinare și creative, timp în care am învăat o multime de rețete și am legat zeci de prietenii. Sunt fericită că am reușit să creez acest spațiu în care lăsăm supărările, politica și can-can-urile la ușă și ne bucurăm de lucruri simple, autentice, făcute cu drag”, spune Camelia Minișan, inițiatoarea acestor ateliere.
Atelierul de Pâine Artizanală se va desfășura între orele 11 și 15, iar cei care vor să participe trebuie să se înscrie la party@a-tent.ro sau 0723-049.584. Taxa este 50 de lei și include ingrediente, șorț, bol și masa de prânz.
Comentarii prin facebook