Paul Codrea, asteptat in Campionatul Judetean

N-a venit la ACS Poli, dar are toate șansele să evolueze, din retur, în Campionatul Județean. Paul Codrea, jucător liber de contract, e foarte aproape de a bate palma cu ASU Poli. Conform druckeria.ro, fostul internațional s-a antrenat luni seară cu echipa antrenată de Antonio Foale.

ASU Poli l-ar putea avea în echipă, din retur, pe fostul internațional Paul Codrea. Jucătorul de 31 ani nu are momentan contract cu nicio formație și, luni seară, s-a pregătit alături de fotbaliștii lui Toni Foale. Site-ul druckeria.ro anunță că mijlocașul va da un răspuns concret în zilele următoare. Conform aceleiași surse, Codrea va juca pentru ASU Poli în meciul amical de miercuri seară, de la ora 19, cu CS Ghiroda, la Baza 2.

Paul Codrea a jucat la Poli în liga secundă, în sezonul 1998/1999, pe când avea 17 ani. El a trecut pe la Dinamo, FC Argeș, Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena și Bari, iar în turul campionatului a jucat pentru Rapid.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

ACS Recas NU e Poli a spus: (februarie 18th, 2013 at 23:37 )

GRANITZA la Orsova!!!

A - HAAA a spus: (februarie 19th, 2013 at 09:16 )

E bine cand nu mai „poti” in fotbal, sa te inscri intr-un partid ! El a ales prost – PARTIDUL TARANIST! Dar, dupa ce se termina insamantarile de primavara, v-a putea „defila propagandistic, pe la sate ! Succes in muncile agricole!(asta-i pt. sateni, nu pt. taranistii partinici, ca astia din partid nu au treaba cu munca….)

@A - HAAA a spus: (februarie 19th, 2013 at 10:54 )

nu cred ca a ales niciun partid. omul vrea sa joace la astia, atata tot. dar, daca mai iau dupa logica ta, inseamna ca si acs e tot echipa de partid. sau de uniune. aceiasi uniune care ne mareste taxele si impozite. aceiasi uniune care vireaza bani in contul municipiilor din moldova si oltenia, in detrimentul nostru. ma opresc aici. eu nu cred insa niciuna din variante, dar ma sperie oamenii ca tine, care efectiv fac politica. o politica proletara, de neghiobi care au la indemana tot timpul parul pentru a-l folosi intr-o disputa cu un adversar mai inteligent.

drukeria-membriidepartid a spus: (februarie 19th, 2013 at 11:36 )

unul din oamenii care au luptat cel mai mult ca poli sa NU fie preluata de autoritati si sa NU fie salvata licenta a fost acest bogdan herzog, membru pntcd si unul dintre cei mai bogati consilieri locali din primaria timisoara, are firme de consultanta firme care au avut contracte cu primaria timisoara, detine cluburi in timisoara in zona unirii (cluburi in care nu intamplator isi dau intalnire membrii drukeria). Acest om aloca resurse importante organizatiei politice ‘drukeria’ pentru promovare agresiva in presa, sit-uri oficiale si neoficiale controlate drukeria! asu poli este sustinuta de bogdan herzog!

nu toti putem fi manipulati!

daca exista deontologie, unii ziaristi locali ar trebui sa faca ‘sapaturi’, ar fi interesant sa aflam mai multe in acest sens!

@drukeria-membriidepartid a spus: (februarie 19th, 2013 at 11:54 )

prietene, unii sunt manipulati de herzog, din banii lui, iar altii de usl, din banii nostri. care e mai ok? faci prea multa gargara.

@ @ Drukeria.... a spus: (februarie 19th, 2013 at 12:14 )

pretene, nu suntem toti prosti, banii nu sunt ai lui herzog si altii, sunt de la site-ul banaterra si sunt donati de multi banateni de buna credinta din Germania! Dar adevarul v-a iesi la suprafata ca uleiul! Noroc ca pe la ong-uri si asociatii nu se lasa cu puscarie

bobo a spus: (februarie 19th, 2013 at 12:25 )

Sunteti nebuni, pai pana acum i-ati criticat ca nu iau decat jucatori de 50-60 de ani !?! Acum, cand in sfarsit intineresc si iau unul de numai 32 de ani, ii criticati din nou!

@@Drukeria a spus: (februarie 19th, 2013 at 13:51 )

site-ul banaterra spui? poate ai uitat ca cei de la banaterra au apelat la banateni sa le ofere sume de bani pentru a supravietui.

@@@ Drukeria a spus: (februarie 19th, 2013 at 14:55 )

bey,pey d-aia cer bani la „banateni”, mai ales la cei din deutche, caci banii de acolo, dati tot de „banatenii” nemti, au fost folositi politic, la asu poli ! Numai ca s-au cam prins „nemtii” cre-i shmenul si „a intarcat balaia”!

drukeria-membriidepartid a spus: (februarie 19th, 2013 at 16:29 )

acest individ, care se afla intr-o anumita tabara politica (bogdan herzog), din ura politica a facut tot ce ia stat in putere, ca timisoara sa ramana fara licenta si fara echipa in prima divizie! adevaratii suporteri ai lui poli (suporteri care care nu au obsesii politice si nu-i intereseaza numele sau culoarea politica a primarului) nu-l vor ierta niciodata pe acest individ si nici pe unealta lui numita „drukeria”!

@ma-ta-i curvamembrilordepartid a spus: (februarie 19th, 2013 at 16:35 )

Ce cacanar prost esti, dobitocule. Ma-ta sigur presteaza pe vacarescu, altfel nu putea chacha un retard ca tine :))

vecinul lui orza a spus: (februarie 19th, 2013 at 17:03 )

e clar Codrea e platit de Orza ca sa destabilizeze atmosfera din jurul clubului ACS Poli. Am auzit ca si Basescu e implicat

SuperMegaINFLAMARE a spus: (februarie 19th, 2013 at 19:57 )

Uite ca baiatul nu v-a juca fotbal „de placere” pe la sate, ci v-a juca „de placere”, la ARAD, la M uta lui Mutu, unde e mult mai aproape „de a bate palma”!

vecina lui orza a spus: (februarie 19th, 2013 at 19:59 )

v-a tras-o ! ati ramas cu m uta umflata!

steaua_no.1 a spus: (februarie 19th, 2013 at 21:53 )

Bogdan Herzog e mana in mana cu Gigi Becali…. Vrea sa mute Poli pe Ghencea…. Uitati-va in ochii lui, sa vedeti cat de stelist e….

Nu mai puneti botul la vrajeli cu partide politice… Robu e omul lui Herzog! Herzog l-a convins sa se dea cu gel estompator….

@specimenului-cu-membriidepartid a spus: (februarie 19th, 2013 at 21:59 )

observatorule-de-membriidepartid in inţelepciunea deosebită de care dai dovadă când îţi încorzi IQ-ul subunitar in lupta ta cu Fiara ai uitat să spui că acel individ ce te obsedează pe tine, din dorinţă de a lăsa Poli fără licenţă, de a dărâma turnul catedralei acestui oraş şi din ură politică a plătit chiar un mercenar terorist să distrugă un meci al naţionalei din Feroe unde a pus pe unul să intre pe teren cu un mesaj devastator pentru echipa Timişoarei: „JUSTICE FOR POLI”. Sau s-a dus chiar el, nu mai ştiu.

steaua_no.1 a spus: (februarie 19th, 2013 at 22:08 )

Chiar el a intrat pe teren… Si, pe drept vorbind, a fost cea mai interesanta faza a meciului…. I-a surprins pe spectatori, care erau deja adormiti de prestatia Nationalei…

Iar in timpul asta, Robu se dadea cu estompator….. Pervers personaj…

Pruteanu a spus: (februarie 19th, 2013 at 23:31 )

@…membrii-de-partid : „Dar adevarul v-a iesi la suprafata”… Adevarul v liniuta a ….Tu ai invatat gramatica limbii romane de la femeia de serviciu?
Unde va gaseste dom’ primar? In Gara de Nord???

Pruteanu a spus: (februarie 20th, 2013 at 00:31 )

@SuperMega…faci exact aceleasi greseli gramaticale ca si prietenul tau „…membrii-de-partid”
Cate nick-uri mai ai?

Aditzaaa a spus: (februarie 20th, 2013 at 11:34 )

Acuma sigur Racovita nu va mai bat cu 8-0 …ci cu un 5-0 :)))))

Pruteanu a spus: (februarie 21st, 2013 at 23:05 )

@Aditzaa Ranjila : „nu va mai bate” nu „nu va mai bat” ca este vorba de ea , Racovita .
Observ ca acesistii inainte de a se certa cu Druckeria, s-au certat urat de tot cu gramatica…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top