Stirile din ziua: 21 martie 2013

Au blocat drumul judetean pentru ca drumul comunal avea prea multe gropi!

Drumul judeţean Timişoara-Buziaş a fost blocat de două ori în cursul zilei de joi. Zeci de maşini din Uliuc şi Unip au oprit efectiv în mijlocul drumului. Oamenii sunt supăraţi foc pentru că drumul comunal este plin de gropi. Au avut şi succes. Mai multe oficialităţi au ajuns rapid în zonă.

Robu schimba foaia: „Spitalul Militar e al Romaniei!”

A anunțat triumfător că Spitalul Militar este al municipalității. Sunt trei săptămâni de atunci și nimeni nu a văzut vreun act care să dovedească afirmațiile primarului Nicolae Robu. Acum, edilul șef al Timișoarei o dă la întors, iar ministrul Mircea Dușa a anunțat că va ceda niște spații din spital, dacă situația o impune.

Incepe Targul Maltez de Primavara

Filiala Timişoara a Serviciului de Ajutor Maltez în România organizează, și în acest an, tradiţionalul Târg Maltez de Primăvară. Acesta va avea loc în sala Parohiei Romano-Catolice din Piaţa Iosefin.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru înlăturarea unei defecţiuni apărute la reţeaua termică primară, va întrerupe, joi, între orele 8 și 18, furnizarea încălzirii şi a apei calde de consum la punctele termice PT 98 şi SDM. Vor fi afectaţi toţi timișorenii care locuiesc în zonele Steaua şi SDM.

Top