Stirile din ziua: 19 martie 2013

Brigada anti-hoti din locuinte, la Politia Timisoara

Brigada anti-hoti din locuinte, la Politia Timisoara

Se dau drept angajaţi ai unor firme de deratizare, intră în casele oamenilor şi fură tot ce prind la vedere, fie că este vorba de bani sau alte bunuri. În primele două luni ale anului 2013, în judeţul Timiş, sesizările privind furturile din locuinţe au crescut cu aproape o treime faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

RIUF 2013: Studiile in strainatate, tot mai cautate

Târgul internaţional de universități RIUF, organizat la Centrul de Afaceri din Timişoara, a atras o mulțime de elevi din anii terminali, dar şi studenţi care vor să învețe în cele mai bune locuri din lume. Organizatorii spun că numărul celor interesați să plece la studii în străinătate este din ce în ce mai mare.

Liga I – Vlad Chiriches, aproape de un transfer stelar!

„Săptămâna aceasta s-a pus în vânzare Idiotul de Dostoievski.“ Mai țineți minte formula? Așa suna reclama de acum câțiva ani la celebra „colecție verde“ de la un cunoscut trust de presă. Cam în același fel și-a început Grigoraș, antrenorul Oțelului, analiza meciului pierdut de echipa sa la Bistrița. „Am fost niște idioți“, a spus Grig. Tind să-i dau dreptate, având în vedere că Gloria a fost refreșuită în pauza de iarnă cu mulți jucători aduși din ligile inferioare.

Au reinceput lucrarile la Casa Muhle! / FOTO

Agitație la Casa Mühle: marți dimineață, în curtea imobilului au apărut mai mulți muncitori, care execută diverse lucrări. Aceștia sunt plătiți de Ionel Stancu, proprietarul vilei, care era obligat, printr-o ordonanță președințială, să recurgă la măsuri de protecție. Primăria a trimis inspectori să verifice exact ce se întâmplă acolo.

„Tinuturile joase” ale Hertei Muller, la Teatrul German

„Ţinuturile joase” este o colecţie de povestiri ale scriitoarei bănăţene Herta Müller. Naratoarea îşi aminteşte de copilăria ei din Niţchidorf, de şcoală, de duminicile din biserică, de jocuri şi mai apoi de serile de dans şi de experienţele de la oraş. Toate acestea, readuse la viață pe scena Teatrului German de Stat.

La TNTm se cauta „O scrisoare pierduta”

Campanie electorală undeva, în provincie. Avocatul Nae Caţavencu vrea să fie ales cu orice chip, drept pentru care nu se sfieşte să îl şantajeze pe Tipătescu, tînărul prefect al judeţului, cu scrisoarea de amor pierdută de iubita lui, Zoe Trahanache, soţia şefului local al partidului. Povestea „Scrisorii pierdute” revine pe scena Teatrului Național.

Robu nu se teme de ANI: „Nu ma afecteaza o sentinta nefavorabila”

Primarul Nicolae Robu are, marți dimineață, un nou termen la Înalta Curte de Casație și Justiție. El este în proces cu Agenția Națională de Integritate, pentru că ar fi incompatibil. Robu susține însă că, și dacă ar fi declarat vinovat, va rămâne primar, pentru că legea se referă doar la funcțiile cu numire.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru executarea unor reparaţii la reţeaua termică primară, va întrerupe furnizarea încălzirii şi apei calde de consum, marţi, între orele 8 și 14, în zona Stadion-Complex Studenţesc, la punctele termice PT 13 şi 50. Va fi afectată o parte a timișorenilor care locuiesc pe străzile Arieş, A. Saligny, Aleea Sportivilor, Ceaikovski, Craiova,

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Bujorilor nr. 160, orele 9 – 14; Cherestur (p, orele 9 – 14; Charlottenburg (p), Buzad, Beregsău Mare (str. II, IV, III, VI, VII și adiacente, SC Contur SRL), Lugoj (str. Mărășești, Mărăști, Șincai, Rarău, Dorobanți, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Partizanilor,

Top