Stirile din ziua: 17 martie 2013

Poli, 50 de suporteri la Arad, Politehnica, peste 500 de fani la Liebling!

Poli, 50 de suporteri la Arad, Politehnica, peste 500 de fani la Liebling!

E clar, Politehnica Timişoara, echipă din campionatul judeţean, conduce detaşat când vine vorba despre numărul suporterilor în comparaţie cu Poli Timişoara. În urmă cu mai bine de o săptămână, Poli debuta în retur la Arad, în derby-ul cu UTA. Doar vreo 50 de suporteri au-o susținut-o arunci pe Poli.

Primele lucruri bune facute de „vicele” Traian Stoia

Să ghicesc: viceprimarul Traian Stoia este un moș senil care pleacă de acasă după lapte, pâine și ajunge înapoi de abia după ce dă o raită pe la primărie? Citind ultimul său interviu oferit colegului Ciprian Voin, ai putea trage concluzia că omul de casă al lui Emil și Marius Cristescu nu are toate păsările prin colivie și că bate câmpii pe banii noștri.

Sorin Dragoi, city manager: „Ce calitati ma recomanda? Relatiile pe care le am”

Sorin Drăgoi, primul city manager din istoria Timișoarei, vorbește despre cele nouă luni în care a fost vameş, despre șpaga primită, dar şi despre cei care au vrut să-l facă şef la regionala vamală Timişoara. Spune că e un apropiat al lui Dinu „Vamă”, Liviu Dragnea şi Adriean Videanu. De-a lungul timpului, a avut tot felul de business-uri profitabile la Timişoara. Fiindcă erau prea multe, pe unele le-a vândut. Drăgoi vorbeşte şi despre ritmul accelerat impus de Nicolae Robu sau cum au încercat prietenii să-i facă mai uşor concursul pentru city manager.

Top