Stirile din ziua: 15 martie 2013

cinematograf

Fostele cinematografe ar putea deveni sali de repetitii pentru tinerii talentati

Fostele cinematografe ar putea deveni sali de repetitii pentru tinerii talentati

Dacă tot se află într-o vizită la Timişoara, ministrul Culturii, Daniel Barbu, va trebui să aibă o discuţie cu primarul Nicolae Robu. Acesta vrea ca municipalitatea să preia fostele cinematografe, pe care să le renoveze și să le dea o altă utilitate. Primarul crede că mersul la film este o chestie depășită pentru tinerii din ziua de azi.

Spitalul Militar a devenit inamicul public al primarului Robu

Primarul Nicolae Robu s-a supărat rău de tot pe conducerea Spitalului Militar. După ce a descoperit nişte documente care nu le-a prezentat niciodată, conform cărora clădirea Spitalului Militar ar aparţine PMT, Robu a spus că nu le va cere chirie pe spaţiu celor de aici. Acum pare să se fi răzgândit și vrea chiar să-i dea în judecată.

Primarul si maidanezii

Primarul Nicolae Robu a încercat să ia taurul de coarne și să rezolve una din problemele spinoase ale Timișoarei, cea a câinilor comunitari. Fiindcă există o astfel de problemă, chiar dacă mulți o ignoră. Ajunge însă o singură dată să fii mușcat, tu sau copilul tău, de un câine pentru a o realiza. O simplă plimbare pe jos prin unele cartiere, mai ales dintre cele periferice, poate fi omologată drept sport extrem.

Timpark

Timpark: Parcarea prin SMS nu se poate face de pe toate retelele

Telpark a murit, trăiască Timpark! De vineri, timișorenii nu mai pot parca în oraș decât cu telefonul mobil, fie prin SMS, fie prin apel telefonic. Atenție: plata prin SMS nu se poate face din toate rețelele! Noul sistem de parcare este explicat pe îndelete pe pagina de Facebook a lui Nicolae Robu, dar și pe site-ul oficial.

Sunt femeie, nu doar mama! Workshop cu Mihaela Tatu

Sunt femeie, nu doar mamă! Este mesajul pe care îl transmite Şcoala Mamei Junior, organizaţie non-guvernamentală care se ocupă de zece ani de informarea şi educarea viitorilor părinţi. Dr. Ioana Vârtosu și invitaţii ei vă provoacă la un maraton de training-uri şi workshop-uri dedicate femeilor. Printre speaker, Mihaela Tatu.

Adrian Haiduc vrea razboi: „Fii rob, dar nu sclavul Robului”

Obișnuit cu tot felul de controverse, excentricul Adrian Haiduc lansează un apel neobișnuit către artiștii timișoreni. Revoltat pe declarațiile primarului Nicolae Robu, el a demarat, din America, o campanie de… descuiere a minților încuiate, desfășurată sub titlul „Fii rob, dar nu sclavul Robului”.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii survenite pe reţeaua termică primară, va întrerupe, vineri, între orele 8 și 14, furnizarea încălzirii şi apei calde de consum la Punctul Termic 91. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Aştrilor, Azurului, Orion, Sirius, precum şi o parte a celor care locuiesc pe Bd. Sudului şi

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Beregsău Mare (str. V, IV, III și adiacente), Sărăzani, orele 9 – 17; Temerești, orele 8 – 11; Sintești, orele 11 – 15; Buziaș (str. 6 Martie, 30 Decembrie, 22 Decembrie, Principală, Profi, Fellini), SNIF

Yoghinii din Tibet (video)

Yoghinul tibetan: O persoană care a petrecut ani în izolare, practicând exerciţii secrete fizice şi mentale de auto-transformare şi prin acestea a câştigat un control extraordinar asupra minţii şi corpului. Yoghinii pe care-i veţi vedea în acest film şi-au asumat riscuri fără precedent. Deşi au jurat să păstreze secretul strict pentru a menţine puritatea practicilor

Top