Stirile din ziua: 13 martie 2013

Previziunile lui Udrea: „PSD va veni cu Ponta la presedintie”

Previziunile lui Udrea: „PSD va veni cu Ponta la presedintie”

Fostul ministru al Turismului crede că USL nu va rezista până la alegerile prezidențiale. Elena Udrea susține că PDL are de unde alege un candidat pentru Cotroceni, având nu mai puțin de cinci potențiale variante.

Udrea: „Ostaficiuc m-ar vota la conventia nationala”

Elena Udrea e convinsă că, în baza relațiilor personale, Constantin Ostaficiuc ar vota-o la convenția națională a PD-L. Pentru că lucrurile sunt mult mai complicate, fostul ministru speră ca, după alegeri, partidul să nu se spargă, iar Vasile Blaga și Monica Macovei să pună umărul la reconstrucția PD-L.

Putem sti cat castiga Messi, dar nu si cat ia Ovidiu Petre!

Salariile de la Poli sunt normale pentru lumea fotbalului. Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia lefurile de la club nu pot fi făcute publice. Titu Bojin, președintele CJ Timiș, a cerut verificări ale tuturor statelor de plată pe care le plătește instituția sa, inclusiv cele de la divizionara secundă.

Patru filme de Adrian Sitaru, la Universitatea de Vest

Un tip își câștigă existența răpind câinii altora, un băiat ia în grijă un porumbel și-i dă de furcă tatălui, o mamă e asaltată de vecini cu vești despre cheful dat de fiu în lipsa ei, iar o frumoasă străină dispare în mare, lăsându-și copilul pe plajă. Patru povești vor încânta publicul într-o seară specială dedicată filmelor scurte ale regizorului Adrian Sitaru.

Dupa noua luni de mandat Robu, „acvariul” a disparut

Foarte mândru, la nouă luni după ce și-a preluat mandatul, primarul Nicolae Robu a anunţat, miercuri, că „acvariul” din Piaţa Operei nu mai există, copacii din zonă au fost cosmetizaţi, iar Castelul Huniade se vede foarte bine. PMT nu e însă în posesia întregului subpasaj, din cauza unei probleme legate de un teren oferit la schimb.

Flavius Nastor, director la DJTS, trimis la Suceava, ca sa faca loc unui liberal

Maşinăria politică a USL a găsit o variantă inedită de a-l face să-şi dea demisia pe directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret și Sport Timiş, Flavius Nastor. Acesta a primit vineri un ordin de serviciu prin care, de luni, era numit director la… DJTS Suceava. Locul lui este promis unui liberal.

Sorin Dragoi e primul city manager din istoria Timisoarei

Sorin Drăgoi este, oficial, primul city manager al Timișoarei. El a câștigat la pas concursul organizat la primărie. Fostul vameș era favorit încă de când a fost numit consilier al primarului Nicolae Robu, în toamna anului trecut. Prioritățile lui sunt atragerea de fonduri europene, parcurile și fântânile.

Ilie Sarbu nu-l place pe Blejnar, dar il iubeste pe Ghita Ciobanu

În absența unei opoziții dacă nu mare, măcar vioaie, fricțiunile dintre PSD și PNL au devenit tot mai frecvente. Ultima dispută a avut loc în jurul intrării în PNL a fostului prim-vicepreședinte al PDL, Mihai Stănișoară. Acțiunea s-a lăsat cu mare deranj printre PSD-iști. De parcă ei n-ar fi racolat niciun PDL-ist în perioada asta!

Timisorenii sunt convinsi: Casa Muhle poate fi salvata doar prin expropriere!

Sute de timișoreni cer autorităților publice să răscumpere Casa Mühle. Oamenii spun că ministrul Culturii, Daniel Barbu, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, și primarul Nicolae Robu ar trebui să aibă în vedere faptul că vila monument nu poate fi salvată decât astfel.

Fely & the Band, concert in zi de 13

Nu țineți de cont de superstiții și ieșiți în oraș, chiar dacă e 13, chiar dacă e mijlocul săptămânii! Fely & the Band vă așteaptă la o seară între prieteni, într-una dintre cele mai plăcute cafenele din centrul Timișoarei.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru executarea unor reparaţii la reţeaua termică primară, va întrerupe furnizarea încălzirii şi apei calde de consum, miercuri, între orele 8 și 15, în zona de nord-est a oraşului, la următoarele punctele termice: PT 20, 71, 72, 73, 74, 74A şi 75.

Top