Stirile din ziua: 18 martie 2013

Sa radem cu Rosenblum: Jucatorii de la Poli, apasati de presiunea publicului!

Poli Timişoara evoluează în cea mai slabă serie a ligii secunde din istoria fotbalului românesc, dar are cel mai mare buget din istoria clubului la acest nivel. Conjunctura mai mult decât favorabilă şi bugetul mai mult decât generos nu sunt suficiente pentru a face performanţă la Poli, dacă e să ne luăm după managerul Călin Rosenblum.

Nimeni nu are drept de semnatura la DJST Timis!

Situaţie hilară la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Instituția e sat fără câini, după ce Flavius Nastor, a primit un ordin de serviciu prin care era numit director la DJST Suceava. În acelaşi timp, omologul său de la Suceava trebuia să vină la Timișoara. Ambii au refuzat „mutațiile”.

Timisoara, captiva in politica de cumetrie

Gata, suntem pe cai mari! Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a promis la modul cel mai solemn că va sprijini Timișoara pentru a deveni Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Mai mult, a spus că și-a stabilit o prioritate din acest obiectiv, iar până atunci se va implica să promoveze „o cascadă de proiecte” ale Timișoarei.

Ata dentara. Trebuie neaparat sa o folosim?

Deși medicii dentiști recomandă folosirea aței dentare, marea majoritate din pacienți recunosc faptul că ei pur și simplu nu o folosesc. De ce? Motivele invocate sunt: 1 – pentru că le este peste mână (în momentele încărcate din zi, când să mai ai vreme să folosești și ața dentară?); 2 – pentru că sunt atâtea feluri de fir interdentar că nu știu pe care să-l folosească; 3 – pentru că rănește gingia.

Timpark

Sfat de la Robu: vreti parcare ieftina? Nu platiti prin SMS!

Parcarea plătită prin SMS e mult mai scumpă decât cea prin bip, dar primarul Nicolae Robu le transmite șoferilor că nimeni nu-i obligă să aleagă varianta costisitoare. Edilul susține că singurii care se plâng de noul sistem de parcare TimPark sunt jurnaliștii, pentru că niciun timișorean nu a venit să facă vreo reclamație.

Georgica Cornu, acuzat de complicitate la deturnare de fonduri

Camera de Comerț și Industrie a României este implicată într-un imens scandal, avâns o miză imensă, de 60 de milioane de euro anual. Este vorba de tentativa de transferare a Registrului Comerțului de la Ministerul Justiției la CCIR. Principalul actor în acest scandal este președintele Casei, Mihail Vlasov, un apropiat al PNL, amic cu ministrul Justiției, Mona Pivniceru, și socru al ministrului delegat pentru Diaspora, Cristian David (fost Troacă). Nouă președinți județeni de camere îl acuză pe Vlasov de mai multe ilegalități.

Pro Democratia cere recurs gratios pentru catei

Clubul Timișoara al Asociației Pro Democrația nu gustă dezbaterile pe Facebook. Autorităție locale sunt acuzate de lipsă de transparență, pentru că preferă ședințele extraordinare de CL, unde sunt votate proiecte pe care nu le-a văzut nimeni. Pro Democrația contestă hotărârea legată de câinii cu și fără stăpân, care n-a fost supusă dezbaterii publice, deși exista o solicitare în acest sens.

S.N. Aeroportul International Timisoara – Traian Vuia S.A. organizeaza un proces de selectie pentru pozitia de Consilier Juridic.

Descrierea companiei: Suntem cel mai important aeroport din regiunea de vest a Romaniei si unul dintre cele mai importante din Sud – Estul Europei, care deserveste o arie imediata de acoperire cu peste 2 milioane de locuitori, alcatuita din judetele Timis, Caras-Severin, Arad si Hunedoara. Fiind unul dintre aeroporturile mari ale Romaniei, dispunem de infrastructura

A inceput postul Pastelui

Creştinii ortodocşi intră, de luni, în Postul Paştelui. Acesta durează șapte săptămâni și este foarte sever, cu doar două dezlegări la pește. Învierea Domnului va fi celebrată, în acest an, pe 5 mai.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Charlottenburg (p), Buzad, Beregsău Mare (str. II, IV, III și adiacente, SC Contur SRL), Pogănești, orele 9 – 17; Teremia Mare (p), orele 9 – 14; Grăniceri (p), Coșava, orele 8 – 17.

Top