Stirile din ziua: 6 martie 2013

Primarul Timisoarei, inspiratie pentru academicieni: a aparut dictionarul Robu-Roman!

Primarul Timisoarei, inspiratie pentru academicieni: a aparut dictionarul Robu-Roman!

Primarul Nicolae Robu va rămâne în istoria locală nu doar datorită planurilor sale semi-faraonice, ci și datorită limbajului ultraelevat, pe alocuri greu de înțeles, pe care îl folosește. Pentru ca vorbele edilului șef să nu fie irosite degeaba, pe Facebook, unde altundeva, a apărut anunțul de lansare a primului… dicționar Robu-Român. Sursa. Radio Erevan Tm.

Fosta sefa de campanie a lui Dorin Candea a vrut sa-i sufle lui Blaga presedintia PDL!

Jurnalista Simona Ela Fica, cea care a încercat să-și depună candidatura pentru funcția de președinte al PDL, a tatonat și filiala Timiș a „portocaliilor”. Fica susține că este membru de partid din 2002 și, mai mult decât atât, a fost șefă de campanie a unui candidat la parlamentare din Timiș!

Tribut Adele, de Ziua Femeii

Jazzissimo Lounge vă invită la un concert pentru femeia care merită, cu trupa italiană Adele Tribute – Rolling in the deep! Vă așteaptă o călătorie muzicală de 90 de minute cu cele mai populare melodii ale artistei britanice.

La Ambulanta Timis se lucreaza mai mult, cu tot mai putini oameni

Personalul medical de pe ambulanţele timișene, și așa insuficient, lucrează în trei ture, în loc de patru. Asta înseamnă că oamenii stau mai mult la serviciu și au mai puțin timp pentru recuperare. Este ultima soluţie găsită de Serviciul de Ambulanţă Timiş pentru a suplini deficitul de angajați cu care se confruntă de câţiva ani.

Top