Stirile din ziua: 1 martie 2013

Orza: „Spitalul militar a fost mereu in evidentele MapN”

Orza: „Spitalul militar a fost mereu in evidentele MapN”

Dezvăluirea făcută de Nicolae Robu, conform căruia spitalul militar funcționează într-un imobil al primăriei, l-a stupefiat pe fostul viceprimar Adrian Orza. Acesta spune că niciodată din acte nu a rezultat un asemenea drept de proprietate.

Teoretic, 140 de delegati din Timis vor vota cu Blaga la conventia PD-L

Vasile Blaga se bazează, teoretic, pe 140 de voturi ale membrilor PD-L din Timiş la convenţia extraordinară din 23 martie a democrat-liberalilor. Senatorul de Timiş candidează pentru un nou mandat în fruntea democrat-liberalilor şi până acum are doi contracandidaţi: foştii miniştri Elena Udrea şi Monica Macovei.

Bucuria zapezii, expozitie de fotografii

Centrul de Informare Turistică găzduiește expoziţia fotografică „Bucuria zăpezii”. Chiar dacă iarna se apropie de sfârşit, putem să mai simţim o dată farmecul ei, prin minunatele fotografii prezentate de artiştii fotografi Marcel Neag şi Adrian Paul. Sunt imagini ale iernii, în toată splendoarea ei, surprinse atât în centrul Timişoarei, cât şi în parcuri şi în

Cristi Busoi, acest Alin Popoviciu al PNL Timis

De multe ori, spre vârful partidelor aflate la putere se cocoață și își fac cuib niște băieți extrem de descurcăreți. (Se întâmplă același lucru și la partidele din opoziție, dar acolo accesul la banul public e mai compacat.) Acești băieți se îndeletnicesc cu toate lucrurile mai puțin curate dintr-un partid sau filială de partid.

spitalul-militar-timisoara

Inca o descoperire marca Robu: Spitalul Militar ar trebui sa plateasca chirie primariei!

Primarul Nicolae Robu a descoperit, vineri, că Spitalul Militar ar trebui să achite chirie către municipalitate! Edilul șef e însă împăciuitor și spune că nu va cere bani spitalului, în care se va muta și Clinica de Dermatologie pe care o vrea dispărută de pe strada Mărășești.

Alergia copilului la laptele de vaca

În ultimul timp a crescut numărul copiilor cu alergii alimentare și în special la laptele de vacă. Alergia alimentară este frecvent întâlnită la copii și mai puțin la adult, acest lucru datorându-se mai multor factori: imaturitate a sistemului imun de la nivelul intestinului subțire, productie scăzută de IgA (anticorpi de apărare a mucoasei gastro-intestinale), activitate scăzuta a enzimelor digestive, secreție mai scăzută de acid gastric, mucusul intestinal conține glicoproteine puțin diferite de ale adultului.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Cerceilor nr.3, Bl. D56, orele 9 – 15; Cenad (p), orele 9 – 15; Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), Lugoj (str. Mărășești, Mărăști, Ghiocelului, Bocșei, Odobescu, Grigorescu, Gh. Barițiu, Rarău, Dorobanților, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Șincai, Partizanilor), orele 9 –

Război Făcut Cu Uşurinţă (video)

Cum Preşedinţii şi Învăţaţii (liderii religioşi) Continuă Să Ne Trimită Învârtindu-ne (ca pe titirezi) Către Moarte Un documentar despre mass-media si despre cum inteleg ei sa prezinte evenimentele. Axat in special pe cum lucreaza presa cu stirile de razboi, incepand de la Lyndon Johnson la George W. Bush. Cum sa faci razboi? … Un documentar

Top