Stirile din ziua: 23 martie 2013

Danut Groza, dezamagit de contestatiile Elenei Udrea

Danut Groza, dezamagit de contestatiile Elenei Udrea

Primarul din Sânnicolau Mare este încercat de sentimente contradictorii după victoria lui Vasile Blaga la alegerile PD-L de la Bucureşti. Dănuț Groza este fericit de rezultat, dar, în același timp, dezamăgit de scandalul declanşat de Elena Udrea după anunţarea rezultatului votului. Fostul ministru al Turismului a contestat rezultatul votului şi a cerut verificarea listelor cu cei aproximativ 5.000 de delegaţi.

Poli, fara gol de patru luni, dovada ca transferurile din iarna s-au facut dupa ureche

Atacanţii de la Poli sunt certaţi cu golul, sarea şi piperul fotbalului. Nu faptul că Poli a pierdut cu UTA şi a remizat cu CS Mioveni ar trebui sa fie cea mai mare grijă a lui Valentin Velcea, ci impotenţa în atac, care a făcut ca echipa de pe locul 2 în clasament să bifeze două jocuri fără să marcheze.

Bojin, dupa plecarea lui Robu: „Vreau ca PSD sa castige primaria”

PSD nu renunță la ideea de a câștiga, în 2016, Primăria Timișoara. Anunțul a fost făcut chiar de Titu Bojin, după ce Nicolae Robu a plecat de la convenția de alegeri a social-democraților timișoreni. Președintele PSD Timiș a spus pentru prima dată acest lucru la începutul lunii ianuarie.

Artistii plastici, despre chiriile marite: „Stoia l-a montat pe Robu”

Artiștii din Timișoara speră că, până la urmă, primarul Nicolae Robu va reveni asupra ideii de a le mări chiriile la ateliere și la galeria din centrul orașului. Ei au aflat și de unde li se trage: la mijloc ar fi o manevră a viceprimarului Traian Stoia, care vrea să găsească clienți pentru spațiile libere de la Timco, unde este asociat cu frații Cristescu.

Sambata seara vin „Gaitele”

Anii ‘30. Căldură mare. Aneta Duduleanu, văduva răposatului Tasse Duduleanu, și surorile ei își văd de eterna bârfă, comentează înmormântările ca pe super-show-uri, mai „bat cărțile”, acidulate ca un vin spumant. „Gaițele” vă dau întâlnire sâmbătă seară, pe scena Teatrului Național.

„Domestic”, premiera de gala la Timisoara

„Domestic”, unul dintre cele mai așteptate filme ale primăverii, va rula în premieră la Timișoara, în prezența regizorului Adrian Sitaru și a unor membri ai echipei. Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, „Domestic” este povestea copiilor, adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţă mai bună. Protagoniști sunt câțiva vecini

Top