Stirile din ziua: 24 martie 2013

Stoia si Toanca sunt marii invinsi ai alegerilor de la PSD Timisoara

Sorin Grindeanu, fostul şi actualul preşedinte al PSD Timişoara, a anticipat perfect când a vorbit despre mari surprize la alegerile social- democraţilor din capitala Banatului. Marii învinși ai alegerilor pentru funcţia de vicepreşedinte sunt viceprimarul Traian Stoia și consilierul local Radu Ţoancă.

Traian, dragostea mea! Pardon, Cocos

Așadar, PDL a ales răul cel mai mic, iar Vasile Blaga, senator de Timiș, va conduce partidul în perioada următoare. Cu această ocazie, PDL face un gest care trebuia făcut cu mult timp în urmă, respectiv ieșirea de sub tutela lui Traian Băsescu. Mai mult, a devenit un partid frecventabil, lucru imposibil în cazul în care era condus de Elena Udrea.

Alianţa DA devine oficiala la Timisoara

Alianţa „Dreptate şi Adevăr” prinde contur şi la Timişoara. Protocolul naţional al reînfiinţării unei alianţe care a avut mare succes în 2004, pe relaţia PNL-PD, a fost semnat pe 16 martie la Bucureşti între liderii PNŢCD şi Forţei Civice, Aurelian Pavelescu şi Mihai Răzvan Ungureanu. Luni, la Timişoara, protocolul va fi semnat la nivel de judeţ.

Pro Democratia cere oficial anularea hotararii privind sterilizarea cainilor

Clubul Timișoara al Asociației Pro Democrația trimite, duminică, prin fax, către consiliul local, textul plângerii prealabile prin care solicită revocarea HCL privind stabilirea unor măsuri pentru gestionarea câinilor cu și fără stăpân și a animalelor de companie.

Top