Stirile din ziua: 28 martie 2013

Ce legatura are baronul Frunzaverde cu ouale lui Nastase?

E clar, după cruda înfrângere în fața poporului PDL, Traian Băsescu a devenit cel mai mare fan al Guvernului Ponta. Cea mai apropiată dovadă a venit chiar miercuri. Ca să abată atenția poporului de la treburile grave devoalate de Sorin Frunzăverde, el și-a pus procurorii din dotare (așa am înțeles de la „ciutacii” și „gâzii” lui Felix, că procurorii sunt slugi ale lui Băsescu) să-i mai numere niște ouă lui Adrian Năstase.

Peste jumatate de milion de euro lunar, doar din chirii, pentru PMT

Primăria Timișoara se va umple de bani după negocierea chiriilor pentru spațiile cu altă destinație decât cea de locuit. Suma pe care o va aduna municipalitatea va ajunge la 600.000 de euro pe an, față de 50.000 de euro, până înainte de creșterea chiriilor. Și este vorba despre chiria doar pe 102 din cele 260 de spații.

Stoia da Rosign pe o firma apropiata de Elena Udrea si PDL

Firma Vesta Investment, căreia viceprimarul Traian Stoia vrea să-i ofere fără licitație lucrările de semnalizare din Timișoara, are un trecut foarte colorat. Paradoxal, dacă ne gândim la apartenența politică a liderilor PMT, firma a fost acuzată de o apropiere nefiresc de mare de PDL în general și de Elena Udrea în special.

Acuzat de trafic de persoane, „Diamant” spune ca a ajutat oameni necajiti

Trifu Novacovici, zis „Diamant”, a dat declarații în fața procurorilor. El s-a prezentat de bunăvoie la audierile din dosarul în care este acuzat de trafic de persoane. „Diamant” susține că e nevinovat și că autoritățile i-au pus degeaba sechestru pe casă. UPDATE: După mai multe ore de audieri, Tribunalul Timiș a decis ca Novacovici să fie cercetat în stare de libertate.

Incep lucrarile la Michelangelo, dar nu se stie cum va fi deviat traficul

Lucrările pentru subpasajul Michelangelo vor începe foarte repede, astfel că, joi, muncitorii de la Horticultura „defrișau” sensul giratoriu. Felul în care se va circula în zonă nu este încă stabilit. Nu se știe nici dacă Aleea FC Ripensia va fi închisă de tot și nici dacă strada Cluj va avea două sensuri.

Robu, catre ziaristii care au intrebari: „E o rusine modul in care va faceti datoria”

Primarul Nicolae Robu își continuă luptele cu jurnaliștii care nu scriu după dictare. De data aceasta, spiritele s-au încins după ce a fost întrebat de ce nu se găsesc pe site-ul primăriei toate proiectele care vor fi discutate vineri, în plenul CL. Robu spune că s-a săturat de „prostiile” ziariștilor care îndrăznesc să-l întrebe ceva. Spre după-amiază, proiectele au început să fie afișate.

Cosmin Tanta, scos cu politia de la TVR Timisoara!

Scandal la studioul regional de televiziune TVR Timişoara. Poliţia a fost chemată, joi, să aplaneze o situaţie hilară. Una dintre figurile cunoscute de la TVR Timişoara, redactorul-prezentator Cosmin Ţântă, nu mai este lăsat să intre în instituţie. El a aflat că a fost dat afară de la 1 martie, dar n-a fost anunțat decât… trei săptămâni mai târziu!

Horia Cristian si-a pus fratele pe sest director la ARR

În genere, numirea unui timișorean în funcții guvernamentale e un prilej de mare mândrie pentru liderii politici locali. Așa a fost în timpul tuturor guvernărilor, fiind un pretext pentru aceștia să se fălească cu relațiile pe care le au la București. Uite, totuși și o excepție de la regulă! E vorba de Sorin Cristian, fratele mult mai celebrului deputat Horia Cristian.

Kinomatograf, din nou la Carturesti Mercy

Centrul Cultural German Timişoara continuă seria Kinomatograf cu filmul „Ganz nah bei dir!“, în regia lui Almut Getto. Phillip (Bastian Trost), eroul excentric din film, îşi împarte viața cu o broască țestoasă și cu psihiatrul său – până la întâlnirea cu muziciana oarbă Lina (Katharina Schüttler). Această comedie, care a câştigat Premiul Publicului la Festivalul

Zilele Filmului Francofon: Astazi

În cadrul Zilelor Filmului Francofon puteți vedea, după-amiază, „Astăzi”, o dramă Franţa-Senegal din 2012. Dakar, oraşul familiar, colorat, plin de forfotă… Astăzi, Satché trebuie să moară. El a fost ales. Familia, prietenii, prima sa dragoste, manifestaţiile, aspiraţiile sale… Astăzi, Satché trăieşte aşa cum nu a trăit niciodată.

Top