Stirile din ziua: 12 martie 2013

Elevii de la seral si frecventa redusa au tras chiulul la simulare

Elevii de la seral si frecventa redusa au tras chiulul la simulare

Elevii de clasele a XII-a şi a VIII-a au avut luni prima probă scrisă a simulării la Limba şi Literatura Română. Cei de clasa a XII-a de la învăţământul de zi s-au prezentat fără emoţii la prima probă, dar cei aflaţi la frecvenţă redusă şi seral au cam tras chiulul.

Microbuzul de la Teremia, „transat” rapid in instanta

Magistraţii de la Sânnicolau Mare au respins cererea directorului şcolii din Teremia Mare, Florentin Ibrian, de a obţine pe cale judecătorească microbuzul şcolar al primăriei. Vehiculul este în centrul unui scandal imens între şcoala şi primăria din Teremia Mare. Liderul CJ, Titu Bojin, chiar a sugerat posibilitatea suspendării din funcţie a primarului PD-L, Cosmin Sântean.

Bulibaseala Guvernului Ponta, faza pe sanatate

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, contabil de meserie, a anunțat că va desființa casele județene de asigurări de sănătate, precum și direcțiile județene de sănătate. Și nu oricând, ci în câteva zile. S-a trezit el de dimineață cu ideea asta în cap, i-a plăcut foarte mult și a dat-o pe gură.

Bojin se pregateste sa taie din salariile de la ACS Poli!

Se anunță vremuri grele pentru angajații de la ACS Poli, care ar putea avea surprize neplăcute la finele lunii. Consiliul Județean Timiș revizuiește statele de plată pentru toții cei pe care-i plătește. Salariile de la club, achitate din bani publici, sunt un mare mister, nefiind făcute publice.

Liga I – Becali bate pe Chelsea si schimba grila de programe la teve!

Mie Mulţescu mi se pare un antrenor foarte inteligent. Cred că e antrenorul din România cu cele mai bune rezultate în primele meciuri la echipele pe care le-a pregătit de-a lungul timpului. Da’ asta nu pen’că nea Gigi ar fi vreun Schopenhauer al sportului rege. El ştie un lucru foarte simplu.

Timisoara, are you stylished?

Încurajată de succesul lansării proiectului, echipa Stylished.ro „recidivează”. Premiile stylished.ro vor fi decernate joi seară, într-o atmoferă veselă și plină de surprize.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. I. Slavici (p), Văliug (p), Podgoriei (p), Deliblata nr. 13 și 15, orele 9 – 17; Charlottenburg (p), Buzad, Pogănești, orele 9 – 17; Soca, orele 8 – 16.

Top