Stirile din ziua: 9 martie 2013

byron lanseaza „30 de secunde de faima” / VIDEO

byron lanseaza „30 de secunde de faima” / VIDEO

Al patrulea album de studio pentru trupa byron pleacă la drum la finele lunii martie. E bilingv, româno-englez, și va avea parte de un concert de lansare la Casa Studenților. Dacă vreți să aflați cum este să ai parte de „30 de secunde de faimă”, nu trebuie să ratați evenimentul.

Foarte probabil, Timisoara nu va fi nici in 2013 Capitala Earth Hour Romania

Timişorenii nu s-au prea înghesuit, nici în acest an, să aducă pet-uri pentru câştigarea titlului de Capitală Earth Hour România 2013. Punctul de colectare a fost deschis de dimineață în Piața Victoriei, dar până la prânz au adus deșeuri doar elevii și copiii de grădiniță.

Mamele singure, curajoasele care nu accepta sa se lase calcate in picioare „pentru copil”

Statistic, în România, sunt foarte puține mame singure. Conform datelor oficiale, numărul lor este sub media europeană, dar realitatea este alta. Multe românce se tem să iasă din relațiile toxice pe care le au cu tații copiilor lor. Nu le permit să facă asta nici cutumele, nici starea financiară. Fundația Estera are grijă, în Timiș, de femeile care și-au asumat statutul de unic părinte pentru copiii lor.

De ce-or fi secrete salariile din bani publici ale lui alde Petre si Goge? Dar al lui Rosenblum?

Poli Timișoara a debutat în sezonul de vară cu o înfrângere, prima din acest campionat. Un eșec care a avut loc exact acolo unde nu trebuia, la Arad. Și asta, după o vacanță în care au fost aduși, pe post de mari vedete, mai mulți jucători. Printre care și cel mai slab om de pe

Top