Stirile din ziua: 8 martie 2013

UTA a castigat derby-ul „care nu era” / FOTO

UTA a castigat derby-ul „care nu era” / FOTO

„Acesta nu e derbyul nostru”: sub acest slogan s-a desfășurat meciul dintre UTA și Poli, din prima etapă a returul Ligii a II-a. Galeria arădeană a afișat acest text, semn că n-a privit nicio clipă această întâlnire ca pe mult așteptata întâlnire pe viață și pe moarte dintre cele două rivale. UTA a câștigat cu 1-0, după ce timișorenii au avut un gol anulat.

Cristian Busoi a cazut si el sub vraja oierului Becali / VIDEO

După Ionuț Nasleu care s-a imortalizat țanțoș alături de Gigi Becali și și-a postat pozele pe Facebook, ca să vadă tot poporul cât de șmecher este, un alt liberal timișorean și-a făcut intrarea în loja oierului din Pipera. Este vorba de europarlamentarul Cristian Bușoi, mehedințean de origine, timișorean prin adopție și mitic ca apucături.

spitalul-militar-timisoara

Nicolae Robu face ordine la Spitalul Militar: muta mai multe clinici ale Municipalului

Cu o săptămână în urmă, a aruncat bomba direct în fața deputatului Horia Cristian. Acum vrea ca lucrurile să se desfășoare pe „repede înainte” și să mute mai multe clinici într-o clădire despre care fosta administrație locală spune că nu i-a aparținut niciodată. Nicolae Robu are planuri pentru Spitalul Militar.

Bebelusii prematuri de la „Bega” au nevoie de 100.000 de euro ca sa traiasca

100.000 de euro. Această sumă reprezintă diferența între viață și moarte pentru bebeluși născuți prematur la Maternitatea Bega. Campania „Copiii noştri au dreptul să trăiască! Noi avem datoria să-i ajutăm!” își propune să strângă acești bani cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Xland Music Festival, nebunia de sambata seara

Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci însoțită de Antonia, Raluka și Laurențiu Mocanu (Guess Who). Cel mai mare eveniment de muzică comercială organizat la Timișoara are loc la Centrul Regional de Afaceri.

El mi-e prieten numai mie, iara tie dusman este

Aș putea să-i fiu prieten domnului primar Nicolae Robu. Bineînțeles, dacă domnia sa, fiind mai în vârstă, m-ar putea și considera astfel. Nici nu m-aș forța în treaba asta. Omul e deseori agreabil și mi-aș putea manifesta prietenia față de dumnealui ciocnind o sticlă de bere pe la vreun eveniment, discutând până la dimineață despre viitorul lui Poli și-al pasajului din Piața Operei.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Sitarului nr. 10, orele 9 – 16; Beregsău Mare (str. VI-VII și adiacente), Grabaț (ferma Smithfield), Lugoj (str. Mărășești, Mărăști, Ghiocelului, Bocșei, Odobescu, Grigorescu, Gh. Barițiu, Rarău, Dorobanților, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Gh. Șincai, Partizanilor), orele 9 – 17; Drăgoiești (p),

Top