Stirile din ziua: 4 martie 2013

Are sau n-are Primaria Timisoara contract cu Rosign?

Primăria Timișoara plătește o firmă cu care nu mai are contract! Cel puțin așa susține democrat-liberalul Simion Moșiu, conform căruia contractul cu Rosign, societate pe acțiuni, nu există. Municipalitatea a încheiat, în 2001, un contract pe 14 ani cu Rosign, societate cu răspundere limitată. Democrat-liberalii cer primarului Nicolae Robu să facă public acest act.

Etapele dinaintea unui tratament ortodontic

În articolul ce urmează vom vorbi despre pașii pe care trebuie să-i urmați atunci când vă gândiți să vă îndreptați dinții. În cazul în care aveți nevoie de un tratament ortodontic este bine să știți că înainte de a primi aparatul dentar trebuie tratate toate cariile, extrași eventualii molari de minte, refăcute toate plombele neadaptate corect, precum și tratamentele de canal necorespunzătoare.

Comedie in trei acte cu Robu, Horia, Orza si Stoia

O adevărată commedia dell’arte a avut loc la finalul săptămânii trecute la Timișoara. Protagoniști, personaje importante ale municipiului de pe Bega, cel cu n-șpe stele ce se pregătește cică să devină capitală culturală europeană. Unii ar spune c-a adus mai degrabă cu un film cu… deștepți, dar parcă tot mai apropiată a fost situația de o satiră în trei acte.

Parintii cer deschiderea scolii din Stamora Germana, inchisa dupa renovare

Părinții a 200 de elevi de clasele primare din Stamora Germană cer redeschiderea școlii generale din localitate. Ei au început din timp demersurile, văzând chinul prin care trec copiii din clasele V-VIII, obligați să facă zilnic naveta la Moravița. Școala din sat a fost închisă după ce a fost renovată.

Robu s-a sucit din nou: acum nu mai vrea taxa pe caine!

Nicolae Robu s-a sucit şi spune că nu este de acord cu taxa de câine! Nu mai departe de săptămâna trecută, el anunța că, din acest an, posesorii de câini vor plăti taxe noi, una dintre fiind deja adoptată. Primarul Timișoarei începe să-și facă o regulă din a-și schimba părerile o dată la câteva zile.

N-ai cont pe Facebook, nu discuti cu primarul! Robu nu mai vrea dezbateri publice

Primarul Nicolae Robu a ajuns la concluzia că Facebook-ul bate dezbaterile publice. Edilul nu intenționează să discute cu timișorenii despre taxa pe câine, decât dacă aceștia sunt prietenii lui de pe rețeaua de socializare. Robu spune că, de obicei, la dezbaterile publice vin doar 20 de persoane care sunt pornite „să facă circ”.

Junior de la Poli, amenintat cu exmatricularea daca nu joaca pentru LPS Banatul!

Unul dintre cei mai talentaţi juniori de la Poli Timişoara a fost ameninţat de directorul sportiv al LCS Banatul cu exmatricularea de la şcoală, dacă nu pleacă de la clubul finanţat exclusiv din bani publici la liceul cu profil sportiv. Gestul directorului sportiv de la LPS Banatul este extrem de grav, în condițiile în care Călin Rosenblum deţine aceeaşi funcţie la Poli Timişoara.

Management canin a la Robu: amenzi si sterilizari pentru cainii cu sau fara stapan

Primarul Nicolae Robu face sondaj pe Facebook, pe tema câinilor. Măsurile propuse sunt paradoxale: încurajează, pe de o parte, adopția de animale, dar, pe de alta, îi va taxa pe cei care, deși stau la case, au mai mult de doi câini. De fapt, Robu nu prea face distincție între câinii fără stăpâni și câinii cu stăpân, dar care nu sunt de rasă.

Cinci destinatii de vis pe malurile Mediteranei

Am ajuns deja în luna martie, luna în care începe simbolic și calendaristic primăvara. Vara se apropie și ea cu pași repezi și a venit timpul să ne gândim deja la concediul din vara aceasta. Pentru cei care nu sunt încă deciși în privința destinației, agentia de turism Ultramarin a trecut în revistă cinci destinații fascinante de pe maulrile Mediteranei.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara: str. Fructelor nr. 6, orele 9 – 17; Beregsău Mare (str. III, IV, V și adiacente, Contur SRL), orele 9 – 17; Beba Veche (p), orele 9 – 14; Rovinița Mare, Jabăr (p), orele 8 – 16.

Top