Stirile din ziua: 7 martie 2013

Francisc Boldea reales, la PSD la congres!

Francisc Boldea a câştigat fără probleme un nou mandat în fruntea PSD Lugoj. Primarul a candidat de unul singur şi, evident, a câştigat. În unanimitate.Francisc Boldea a câştigat fără probleme un nou mandat în fruntea PSD Lugoj. Primarul a candidat de unul singur şi, evident, a câştigat. În unanimitate, la fel ca și vicepreședinții.

Premiera: regizorul Florin Iepan si-a postat integral „Decreteii” pe YouTube / VIDEO

Sătul să aștepte ca televiziunile comerciale sau de stat să îi difuzeze documentarul, într-un moment în care piratarea dvd-urilor e o uzanță, producătorul Florin Iepan face un gest manifest. El și-a postat una din cele mai pertinente creații, filmul „Decrețeii”, pe Youtube. Timișoreanul lovește de două ori: atrage atenția asupra condiției cinematografiei în România și pune punctul pe i vizavi de o epocă în care ne-am născut mulți dintre noi.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – bd. Dâmbovița nr. 55, Calea Șagului (p), orele 9 – 15; Grabaț (ferma Smithfield), Lugoj (str. Mărășești, Mărăști, Ghiocelului, Bocșei, Odobescu, Grigorescu, Gh. Barițiu (p), Rarău, Dorobanților, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Gh. Șincai, Partizanilor), orele 9 – 17; Drăgoiești (p), orele 8

Top