Stirile din ziua: 22 martie 2013

Danut Groza garanteaza 14 voturi pentru Vasile Blaga

Danut Groza garanteaza 14 voturi pentru Vasile Blaga

Chiar dacă BPJ al PD-L Timiş le-a cerut celor 141 de delegaţi cu drept de vot la Convenţia Naţională să voteze cu Vasile Blaga, foarte probabil unii „portocalii” din Timiş nu vor pune ştampila pe „Buldog”. Așa a fost și în 2011, când trădătorii n-au fost nici măcar muștruluiți.

S-a mai stins o stea polista

A făcut istorie în tricoul lui Poli, la finalul anilor ’70 şi începutul anilor ’80. A fost câştigător al celei de-a doua Cupe a României în 1980, când Poli a trecut de clubul departamental al armatei Steaua Bucureşti. Gheorghe Şerbănoiu a părăsit această lume, urmându-i pe Dan Păltinişanu, Stelian Anghel şi Gheorghe Cotec.

Dermatologia sta pe loc, Spitalul Militar „al Romaniei” se extinde

Spitalul Militar se extinde și nu are loc pentru Clinica de Dermatologie. Aceste planuri au dat peste cap toată strategia de mutare a diverselor secții ale Spitalului Municipal, pusă la cale de primarul Nicolae Robu. Acesta s-a grăbit să se anunțe drept proprietar pe ceva ce nu-i aparținea.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, la Peciu Nou (Smithfield), Parța (moara), Cenad (p), orele 9 – 15; Beregsău Mare (str. V, IV, III și adiacente), Sărăzani, orele 9 – 17; Pustiniș, orele 10 – 14; Dumbrava, orele 8 – 17.

Top