Stirile din ziua: 2 martie 2013

FC Botosani a umilit UTA si Poli in doar doua zile

FC Botosani a umilit UTA si Poli in doar doua zile

Cu nicio săptămână înainte de debutul campionatului, Poli a pierdut al doilea joc amical din cadrul pregătirilor. Elevii lui Valentin Velcea nu au forţat în jocul cu FC Botoşani, ceea ce i-a costat la final. Cu numai o zi în urmă, FC Botoşani a trecut şi de UTA (2-1), echipa pe care Poli o va întâlni vinerea viitoare în debutul sezonului.

Cucsa vs Mirisan pentru functia de presedinte la TC Timis

150 de delegaţi ai tinerilor conservatori din Timiş sunt aşteptaţi la urne, sâmbătă seara, la Casa Studenţilor. Lupta pentru funcţia de preşedinte al organizației se dă între actualul lider, Marian Cucşa (27 ani), şi Cosmin Mirişan (26 ani), care a intrat doar de câteva luni în rândul Tineretului Conservator.

„Sapte fapte de milostenie”, in curand la Timisoara

„Șapte fapte de milostenie” (Sette Opere di Misericordia – în original), cel mai nou film care îl are ca si coproducător pe Petru Dorobanțu, alături de Alessandro Borrelli și Dan Burlac, ajunge în cinematografele din România. În această primăvară, pelicula este așteptată și la Timișoara.

Iarasi ne indreptam intr-o erectie gresita

Românii au sărbătorit în liniște, e adevărat, un an de la revoluția anti-Băsescu desfășurată în Piața Universității. Atunci a fost sacrificat premierul Emil Boc, dar lumea nu s-a potolit până ce frigul n-a făcut ravagii chiar și printre fanii lui Steaua și Dinamo. Pe o vreme ceva mai caldă, anul acesta, bulgarii au făcut cam același lucru.

Politici anti-somaj pentru tineret – Garantiile pentru tineret

Încă din 2005, la nivel european s-a pus problema reducerii șomajului în rândul tinerilor și de sprijin al acestora în tranziția de la învățământ la un loc de muncă, considerându-se că politicile fiecărui stat ar trebui să asigure „șansa unui nou început înainte de sfârșitul primelor șase luni de șomaj în cazul tinerilor”, perioadă redusă, în 2008, la „cel mult patru luni” pentru tinerii care nu își mai continuă studiile.

Alergare pentru sanatate, in Parcul Botanic

Sportivii de la No Limits se țin de promisiune și ies, din nou, la alergare în Parcul Botanic. În prima duminică din martie, timișorenii care vor să li se alăture sunt așteptați să facă mișcare alături de campionul de sporturi extreme Ștefan Cojocnean.

Top