Stirile din ziua: 5 martie 2013

Verde pentru Biciclete pedaleaza de patru ani

Verde pentru Biciclete pedaleaza de patru ani

Vești bune pentru bicicliștii din Timișoara. Campania „Verde pentru Biciclete” merge mai departe cu proiectele începute anul trecut. Nu vor lipsi turele cicliste bănățene sau Skirt Bike, manifestări deja consecrate, dar vor apărea și surprize.

Paisie Lugojanul, cercetat penal pentru santaj

Episcopul vicar Paisie Lugojanul va fi cercetat pentru şantaj de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, împreună cu preoții și contabila care se ocupau de proiectul centrelor educaționale. Întreaga operațiune era atent lucrată, cu nume de cod pentru încasarea banilor și amenințări voalate cu datul afară, pentru cei care îndrăzneau să nu se supună.

Cosmin Santean da microbuzul scolii, dar numai cu un contract

Primarul din Teremia Mare, Cosmin Sântean, susține, în continuare, că nu poate da spre folosinţă microbuzul pentru a transporta elevii la şcoală, atâta timp cât se încheie un contract între primărie şi școală. Săptămâna trecută, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a declarat că îl va suspenda din funcţie pe Sântean.

Apel patetic catre suporteri

Oricât s-ar da unii strategic cu fundul de pământ, oricât de dezechilibrată va fi vineri disputa peluzelor pe stadionul din Arad, prima etapă a returului diviziei B la fotbal le va aduce față în față pe UTA și Poli. Așa zice la program. Aproape că nici nu mai contează că un arbore genealogic făcut ambelor echipe ar putea duce la concluzia că pe arena baronului Neumann vor juca Liberty-Fortuna-Salonta-Covaci-UT Arad, pe de o parte, și ACS Recaș, de cealaltă.

Astra Film On Tour, la Carturesti Mercy

Astra Film Festival, singurul festival din România specializat pe filmul documentar de autor, ajunge la Timișoara. În săptămâna 4-9 martie, la Cărtureşti Mercy, sunt filme documentare unul şi unul. Astra Film On Tour-Best of este un proiect care a a prins contur ca urmare a solicitărilor venite din partea unor asociaţii şi grupuri de studenţi de a vedea filmele documentare premiate la Astra Film în oraşele lor.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru înlăturarea unei neetanşeităţi pe racordul reţelei termice primare, va întrerupe, marți, furnizarea încălzirii şi a apei calde de consum la punctul termic P.T. 15, între orele 8 și 14. Va fi afectată o parte a consumatorilor care locuiesc pe străzile Cuvin, Fagului, Ofcea și Pestalozzi.

Top