Stirile din ziua: 27 martie 2013

Robu: Lucrarile la subpasajul Michelangelo „vor pune putin in dificultate traficul”

Nici măcar vremea rea nu l-a oprit pe primarul Nicolae Robu să facă personal predarea de amplasament către firma CCP, pentru execuţia pasajului Michelangelo. Lucrările efective nu vor începe însă decât peste câteva săptămâni. Însoțit doar de reporterii de televiziuni, liberalul a făcut o vizită de lucru în mai multe locuri, unde, în ciuda lapoviței, toată lumea muncea de zor.

Reabilitarea Liceului „Lenau” incepe in aceasta primavara

Când vremea va deveni mai bună, va începe reabilitarea Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau”. Nicolae Robu a dat „undă verde” încă unui proiect de pe vremea administrației Ciuhandu, anunțând, în plină stradă, încheierea licitației pentru această lucrare, contractată la 700.000 de euro.

Dumnezeu e un mafiot, la TNTm

În seara de Ajun, un om al străzii, alcoolic şi rătăcit pretinde că este Dumnezeu. Pledoaria pe care o face în încercarea de a-şi argumenta convingerea este o radiografie tragică şi comică, ludică şi dureroasă, armonică şi cacofonică a lumii în care trăim. „Dumnezeu e un mafiot”, de Nick Mancuso, e jucat din nou, în

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Barbu Iscovescu nr. 8, orele 9 – 17; Charlottenburg (p), Buzad, Altringen, Bogda, Sintar, Comeat, Barna, orele 9 – 17; Cărpiniș (ferma zootehnică Balaș), orele 12 – 15; Deta (SC Stea Rom, canton CFR, gara CFR), Bulza, Nițchidorf (p), orele 9 – 17.

Top