Stirile din ziua: 29 martie 2013

Banii pentru Poli mai asteapta, fiindca Timisoara n-are inca buget

Primarul Nicolae Robu a retras de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CL proiectele referitoare la banii pentru fotbal, baschet, handbal și rugby, precum și pe cel privind asocierea cu Politehnica, pentru sala polivalentă. Acestea vor fi votate săptămâna viitoare, în aceeași ședință în care va fi aprobat bugetul. Edilul și-a dat seama că legea nu-i permite să facă alocări bugetare înainte de… a avea buget!

Sfaturi pentru Nicolae Robu in marele razboi cu presa

Dacă m-aș băga unde nu-mi fierbe oala, i-aș putea spune primarului Nicolae Robu că inginerii care fac cercetări, studiază vaste bibliografii, elaborează proiecte după proiecte acționează împotriva interesului științei, al dezvoltării, bunăstării și păcii în lume. Dar nu-i zic așa ceva, știind că oricum nu citește deBanat.ro.

CONVOCATOR: Consiliul de Administratie al SC AGROMEC GRUNI SA

S.C. AGROMEC GRUNI S.A. Sediul : loc. Gruni, jud. Timis ORC J35/1351/1996 C.U.I. R8181387 Capital social : 104.595 lei RON CONVOCATOR Consiliul de Administratie al SC AGROMEC GRUNI SA cu sediul in  loc. Gruni, jud. Timis,  inmatriculata in Registrul Comertului sub nr.J35/1351/1996, avand Cod Unic de Inregistrare RO8181387, in conformitate cu prevederile Legii 31/1990 republicata

ACS Poli primeste patru milioane de lei de la primarie

Consiliul Local Timișoara se întrunește, vineri, într-o nouă ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt câteva zeci de proiecte care, probabil, vor fi votate la foc automat. Printre acestea, cele referitoare la banii pentru echipele de fotbal, baschet, handbal și rugby. Va fi supus la vot și Regulamentul local de identitate arhitecturală, reclamat, din nou, de Asociația Pro Democrația.

Proiectul Transaircultur a ajuns la final

Facultatea de Mecanică a Universității Politehnica organizează vineri dimineață, de la ora 10, un workshop de prezentare a rezultatelor obţinute în cadrul proiectului internațional Transaircultur – Concept integrat pentru conservarea patrimoniului cultural prin evaluarea calităţii aerului din zona transfrontalieră Timiş-Csongrad aprobat cu No – HURO/1001/139/1.3.4.

ROA, din nou la Timisoara

Se anunță o nouă seară cu muzică bună la Daos. De această dată, e rândul băieților de la Rise of Artificial, adică ROA. Pentru că ne place, place, place, ei vin la Timișoara pentru un superconcert.

Top