Stirile din ziua: 6 iulie 2013

Dilema locativa: „containere” de la Recas sau de la Sibiu?

Dilema locativa: „containere” de la Recas sau de la Sibiu?

Tocmai a „transferat” terenul pe care urma să ridice locuințe modulare către o bază sportivă, dar Primăria Timişoara studiază din greu ofertele pentru construirea acestora. Cele mai bune vin de la Recaș și Sibiu, iar în perioada următoare va fi luată decizia finală.

Conditiile necesare pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de contract de vanzare

Prin Decizia nr. 675/2013, Tribunalul Dolj a reținut că, pentru ca instanța să poată suplini consimțământul părții care nu-și îndeplinește în mod culpabil obligațiile asumate, se impune să fie îndeplinite toate condițiile prevăzute de art. 1179 din Noul Cod civil privind valabilitatea convențiilor precum, și cele specifice contractului de vânzare-cumpărare raportată la dispozițiile art. 1669, alin 1 din Noul Cod civil.

Pacea de la Remetea

Două știri senzaționale m-au răvășit în ultima săptămână. Nici nu știam care e mai neverosimilă dintre ele. Cea în care primarul Vanghelie s-a întâlnit cu Gabriel Cotabiță să discute despre bosonul Higgs sau cea în care domnii Titu Bojin și Ema Cernescu au avut un amabil schimb de impresii despre pacificarea în jurul fenomenului fotbalistic timișorean?

Top