Stirile din ziua: 15 iulie 2013

Jucatorii de la Poli au primit prima pentru promovarea in Liga I

Jucatorii de la Poli au primit prima pentru promovarea in Liga I

Seriozitatea este la ea acasă la Poli când vine vorba despre obligaţiile financiare faţă de jucători. Chiar dacă se spunea că nu se vor da prime pentru promovarea în Liga I, presupusul motiv fiind lipsa unor clauze contractuale care să sublinieze o anume premiere, conducerea şi-a respectat promisiunea verbală.

Rocada in parchetele timisorene: Vasile Bac coboara la tribunal

La începutul lunii iunie, în fruntea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a fost instalat Ion Brașoveanu, în urma unui concurs luat la București cu nota 9,60. Acesta venea la comanda celui mai înalt parchet din Timișoara din postura de șef al procurorilor de pe lângă Tribunalul Timiș, unde a stat timp de două mandate.

Ionut Nasleu, eliberat din functia de vicepresedinte al ANRP

Liberalul Ionuţ Nasleu a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial al României. Când a fost numit, Nasleu a beneficiat de recomandarea șefului său de partid, Nicolae Robu, căruia i-a mulțumit public.

Cat te costa daca vrei sa stai in chirie in centrul Timisoarei

La Timișoara e mai scump să stai în centru, cel puțin la garsonieră, decât în București. Cea mai mică chirie plătită pentru un astfel de apartament e mai mare în urbea de pe Bega, decât în capitală. Pe de altă parte, apartamentele vechi rămân în continuare mult mai accesibile decât cele noi.

Sa privim plombele dintr-o alta perspectiva

Acum câteva zile, citind mai multe articole de pe bloguri, am văzut că s-a tot scris despre cum se face o obturație, despre limita până la care o obturație face bine și când trebuie să renunțăm la această idee, despre ce se întâmplă dacă nu se face o obturație la timpul potrivit și tot felul de aspecte care țin de partea tehnică a lucrurilor.

Domnul si vagabonzii

Când vreun lider liberal făcea o potlogărie criminal-economică, iar presa o demasca cu probe specific jurnalistice, conducerea PNL invoca, firesc, prezumția de nevinovăție, dar și existența unui scenariu de manipulare de către politic a justiției. Ca și cum n-ar fi fost suficienți șapte ani de-acasă pentru a se lămuri măcar de existența unei lipse de etică, căpeteniile liberale o tot țineau pe-a lor și în momentul în care vreun ministru PNL era cercetat de poliție sau anchetat de DNA.

Ionut Nasleu si Gigi Becali: prieteni in loja, adversari in tribunale

E clar, România este țara tuturor posibilităților și de aceea rămâne eternă și fascinantă. Într-o anchetă jurnalistică „beton”, Evenimentul Zilei arată modul în care, cu doar un milion de euro, Gigi Becali și familia sa au pus mâna pe 66 de milioane de euro. În timp ce instituția al cărei vicepreședinte este avea procese cu Becali & co, Ionuț Nasleu era în mari tandrețuri cu ciobanul din Pipera, „parcat” momentan într-o celulă la pușcăria din Jilava.

Festivalul de Jazz de la Garana, in drum spre majorat / FOTO

Festivalul de Jazz de la Gărâna, ediția a XVII-a, este deja istorie. Timp de patru zile, în Poiana Lupului s-a respirat în ritmul saxofonului lui Charles Lloyd sau al lui John Surman, al chitării lui Bill Frisell, al vocii Luizei Zan sau al pianului lui Pawel Kaczmarczyk. A fost o ediție cu totul și cu totul specială, iar cei care n-au apucat să stea decât o seară au regretat despărțirea din clipa în care au făcut calea întoarsă.

In chestiunea Poli, Cristestii il lasa pe Robu cu ochii-n soare

Conștient că, numai cu banii de la buget, va fi extrem de greu ca nou promovata ACS Poli Timișoara să facă un sezon onorabil în prima ligă, Nicolae Robu a demarat o campanie de depistare de sponsori. Recent, el a trimis o invitație la discuții pe marginea acestui subiect la nu mai puțin de 700 de firme timișorene.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, luni, între orele 8 și 15, în vederea finalizării unor lucrări pe reţea, va opri furnizarea apei calde de consum la punctul termic P.T. 31. Vor fi afectaţi timișorenii de la următoarele adrese: str. Gh. Lazăr nr. 9, bl. A2 şi A5, precum şi nr. 13, bl. A3 şi A4.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cezar Boliac (p), orele 9 – 12; Cliciova, Nevrincea, Bethausen (p), Cladova, orele 8 – 20; Teremia Mare (p), orele 10 – 14; Buziaș (cartier F6, Ovinex Import-Export SRL), orele 8 – 16.

Top