Stirile din ziua: 18 iulie 2013

ACS Poli, cotata cu a doua sansa la casele de pariuri

Cum era într-un fel normal, casele de pariuri merg pe o victorie a lui Dinamo în meciul cu ACS Poli Timișoara, prima partidă din noul sezon de Liga 1. Totuși, diferența dintre cotațiile celor două echipe nu este foarte mare. În cazul în care Poli va câștiga, cei care au mizat pe acest lucru vor câștiga, în medie, de 3,3 ori mai mult decât suma mizată. În acest timp, o victorie a „câinilor” este cotată, în medie, cu 2,20.

Ziua Timisoarei, cu Smiley, folclor, blues si fotbal

Ziua Timișoarei va dura, în acest an, patru zile! În intervalul 2-5 august vor avea loc mai multe concerte, meciuri de fotbal, ateliere pentru copii și un festival de blues. Concertele se mută în Piața Victoriei, unde, chiar pe 3 august, vor urca pe scenă Smiley, câștigătorul sondajului de pe site-ul primăriei, alături de Alex Velea, Andreea Bănică și nu numai.

Robu estimeaza: Spitalul de Copii se construieste la iarna

Construcţia noului corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” va începe în noiembrie. Asta promite primarul Nicolae Robu, care susține că abia acum a primit proiectul și urmează să pregătească un caiet de sarcini, pentru a putea da drumul la licitație. Lucrarea este estimată la 25 de milioane de euro.

Razboiul Robu – Grindeanu pentru 2016 a inceput!

Așadar, lanțul de iubire dintre PSD și PNL în Timișoara s-a rupt. Pe față! E adevărat, relațiile dintre unii lideri ai celor două partide s-au răcit cu mai mult timp în urmă. Au mai existat contre, câteva declarații ironice ale viceprimarului Traian Stoia la adresa primarului Nicolae Robu. Au mai fost unele acte de sfidare ale consilierilor PSD, care ieșeau la „o țigară” în timpul ședințelor consiliului local.

Drum bun, Poli sau cum te vei numi

Dinamo revine la Timișoara. Joacă pe stadionul „Dan Păltinișanu” împotriva lui Poli, ACS Poli. Privind de departe, străin de frământările fotbalistice locale, ai spune că pentru Timișoara este meciul anului. După ce am dominat în era BKP un Dinamo neputincios în fața celor de la Poli, revenim în prima ligă din poziția echipei mici, fără pretenții, cu principal obiectiv salvarea de la retrogradare.

Grindeanu ii raspunde lui Robu: „Se vede lipsa de experienta in administratia locala”

Deputatul Sorin Grindeanu îi răspunde primarului Nicolae Robu cu aceeaşi monedă pe tema întârzierii lucrărilor la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”. Guvernul a alocat cinci milioane de lei pentru instituția sanitară, dar autorităţile locale nu au fost în stare să organizeze măcar o licitaţie.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfe: Timișoara -str. Jean Paul Marat (p), Eternității (p), Emile Zola (p), orele 9 – 12; Jimbolia (p), Dudeștii Vechi (p), orele 10 – 15; Buziaș (stația repompare II Aquatim), orele 8 – 18; Cliciova, orele 8 – 20.

Top