Stirile din ziua: 3 iulie 2013

PUG-ul Timisoarei, copiat fara jena dupa cel din Sibiu

PUG-ul Timisoarei, copiat fara jena dupa cel din Sibiu

PUG-ul Timișoarei e făcut după metoda copy-paste. Un timișorean a descoperit că actul făcut de specialiștii în urbanistică sau arhitectură plătiți de PMT e copiat după un proiect similar din… Sibiu. Sau poate că Timișoara are deja două noi cartiere: Gușterița și Turnișor!

Falimentara CCCF, „creditata” de primarie pentru pasajul Michelangelo

CCCF are parte de tratament preferențial din partea primăriei. Fiindcă are conturile goale, firma primește bani în avans pentru lucrarea de la pasajul Michelangelo, ca să plătească salariile muncitorilor. Aceștia au amenințat cu greva. CCCF are însă și conturile blocate de aproape două săptămâni.

25.000 de kilometri prin America, alaturi de o capetenie Cheyenne

O timişoreancă, fotograf și grafic designer, pleacă, în această lună, în aventura vieții ei. Până în decembrie, va străbate America, de la New York în Dakota de Sud, pentru a a-și vedea visul cu ochii. Îndrăgostită de mică de „indieni”, ea pleacă acum să descopere lucruri noi despre cultura nativilor americani. Va fi însoțită în această aventură de o căpetenie Cheyenne.

Medicul de Famiglie

Cei duși pe la biserică știu că, duminică de duminică, preoții ne amintesc ritualic cât de mult se roagă pentru sănătatea și integritatea celor care ne conduc, a înalților prelați etc, pentru ca mai apoi apelul către divinitate să vizeze întreg poporul român. „Încă ne rugăm pentru conducătorii acestei țări…”, rostesc fețele bisericești din fața altarului, ușor amenințător, ca și cum i-ar avertiza pe politicieni că la un moment dat s-ar putea să nu se mai roage nimeni pentru ei.

Sarbu si Bojin, la brat pentru inca o tura de promisiuni pentru timiseni

În urmă cu o lună şi jumătate, senatorul Ilie Sârbu îi reproșa președintelui CJ Timiș, Titu Bojin, managementul deficitar şi politica de bodegă. Acum, cei doi au decis să meargă mai departe pe modelul Ponta-Băsescu, pentru binele județului. În aceste condiții, timișenii au parte de o nouă tură de promisiuni.

apa potabila

Fara apa rece

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecţiuni, va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 16, furnizarea apei reci furnizată prin reţeaua hidrofor la PT 72. Va fi afectată o parte a consumatorilor care locuiesc pe străzile Simion Bărnuţiu, Lugojului, Telegrafului şi Tibiscum.

Top