Stirile din ziua: 8 iulie 2013

Oamenii lui MRU se judeca cu Stoia si Staia

Oamenii lui MRU se judeca cu Stoia si Staia

Traian Stoia și Martin Staia trebuie să se pregătească de proces. Forța Civică, filiala Timiș, susține că viceprimarul Timișoarei și șeful Direcției clădiri, terenuri și dotări diverse nu respectă legea, așa că vor răspunde în fața instanței. Totul a pornit de la un sediu de partid sau, mai degrabă, de la lipsa lui.

A inceput admiterea la Universitatea de Vest

Universitatea de Vest a dat startul la admiterea de vară 2013. Cele 11 facultăți, cu peste 70 de specializări, oferă absolvenților de liceu 2.000 de locuri bugetate. Din acest an, cei care vor să devină studenți ai UVT trebuie să dea examen de admitere.

Antibes – cea mai pitoreasca destinatie a Coastei de Azur / FOTO

Într-un albastru nesfârşit, prelungit parcă şi pe uscat, se ridică unul din cele mai fermecătoare orăşele de pe Coasta de Azur, locul creatorilor, cum se mai numeşte, Antibes. Localitatea de piatră albă şi gri, ornamentată cu cea mai frumoasă vegetaţie mediteraneană, nu are cum să nu te farmece, aşa cum i-a fermecat, de-a lungul vremii, pe pictori, scriitori, regizori.

Top 5 trucuri pentru a-ti mentine dintii albi si sanatosi

Mănâncă alimente dure, crocante și multe lactate. Consumă zilnic fructe și legume dure, cum ar fi merele, perele, morcovii etc. Acestea acționează ca niște abrazivi naturali, înlăturând petele și mâncarea rămasă pe dinți.
Lactatele conțin calciu și fosfor, minerale recunoscute pentru protejarea smalțului dinților. Un smalț rezistent și sănătos e mult mai greu de colorat. Deci consumați cu încredere lapte, brânzeturi, iaurt.

apă caldă

Fara apa calda pe strada Pomiculturii

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, va întrerupe luni, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde de consum pe un traseu al punctului termic PT 38. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe strada Pomiculturii, la blocurile cu numerele 28, 30, 32, 34, 36 şi 38.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Timișoara: Giroc (p+SP III), Rudicica, Urseni (p), Bulgăruș (p), orele 9 – 16; Jimbolia (str. A. Iancu, T. Vladimirescu), orele 10 – 15; Butin (p), Hodoș, Darova, Sacoșu Mare, Boldur (Intercomm SRL, Enotria SRL, Seroni SRL, Ovoest

Top