Stirile din ziua: 22 iulie 2013

ACS Poli nu va intra in „portofoliul” Alexandrion Grup

ACS Poli nu va intra in „portofoliul” Alexandrion Grup

Compania Alexandrion Grup este interesată de preluarea pachetului majoritar de la ACS Poli Timişoara. Din păcate, acest lucru este imposibil. Primarul Nicolae Robu a afirmat, în repetate rânduri, că oricâţi bani s-ar oferi, Primăria Timişoara şi CJ Timiş vor fi mereu majoritare la club.

Bataia de joc de la ruta ocolitoare continua

Muncitorii lui Georgică Cornu n-au terminat lucrările la deja faimoasa rută ocolitoare de pe Bd. Sudului. Conform declarațiilor viceprimarului Dan Diaconu, luni ar fi trebuit finalizate trotuarele și pistele de biciclete. Realitatea de pe teren e însă alta, iar munții de pământ sunt bine mersi și acum.

De ce are Radu Toanca interdictie in cabinetul viceprimarului Stoia

Erau aproape nedespărțiți, mai ales pe holurile primăriei. Erau un fel de sac și petec, tuse și junghi, Pat și Patachon. Unde îl vedeai pe unul, apărea și celălalt. Încă din perioada în care primar era Gheorghe Ciuhandu, au elaborat în tandem mai multe hotărâri de consiliu local, toate cu caracter imobiliar și, în general, în interesul fraților Cristescu. Fiindcă amândoi reprezentau interesele acestora în consiliul local și primărie.

Seroni, Trandu si Barbut, prestatii de exceptie la debutul in Liga I

Debutanţii lui Poli în Liga I au fost cei mai buni jucători de pe teren în victoria categorică obţinută în faţa „câinilor” de la Dinamo Bucureşti. Nu doar Cristi Bărbuţ, nume aflat pe buzele tuturor oamenilor din fotbalul mioritic, a avut o evoluţie excelentă încă de la primul joc în Liga I.

S-a stricat prietenia Ostaficiuc – Bojin!

După luni întregi de pauză, Constantin Ostaficiuc a ieșit din bârlog. Președintele democrat-liberalilor din Timiș crede că actualul lider al CJ, Titu Bojin, a lovit sub centură, după ce s-a lăudat că a bătut palma cu 20 de primari PDL. Degeaba, spune Ostaficiuc, care afirmă că avea și el adeziuni de la edili PSD și PNL, dar n-a făcut niciodată caz de ele.

City-breakuri in culorile toamnei / FOTO

Atunci când sezonul concediilor de vară se apropie de sfârşit, atunci când vrei să mai păstrezi încă în tine bucuria călătoriei, când nu vrei să stai în casă ca să nu pierzi culorile toamnei, când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile în care în doar câteva zile îţi încarci bateriile pentru câteva luni.

Terasele de pe strada Marasesti trag pe dreapta si ar putea aparea palmierii

Strada Mărășești a intrat în vizorul estetic al primarului Nicolae Robu. Acesta se gândește chiar să aducă și niște palmieri pe artera pietonală, unde urmează să mai fie adus niște mobilier stradal. Terasele vor fi mutate pe partea dinspre Piața Unirii, iar bicicliștii vor putea circula în voie.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, luni, între orele 8 și 18, din cauza unor lucrări de investiţii pe magistrala 2 x Dn 1000 de pe strada Musicescu, va opri furnizarea apei calde de consum la punctele termice P.T. 62, 63, 69, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 98, Rusu Şirianu, Văcărescu, Vasile Lupu şi

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Legumiculturii, Matei Millo, N. D. Cocea, E. Racoviță, Anina, Euripide, Calea Urseni, J. Podlipny, D.Dinicu, N. Stoica de Hațeg, Neajlov, Luță Ioviță, Pavel Stoica, Humulești, Th. Palade, Calea Buziașului, G. Antipa, I. Simu, Olarilor, spătarul Milescu, Chevereșului, orele 9 – 17; Buziaș (cartier

Top