Stirile din ziua: 16 iulie 2013

Ionut Nasleu si-a dat demisia de pe Facebook

Ionut Nasleu si-a dat demisia de pe Facebook

La câteva zile după ce a fost demis din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Ionuţ Nasleu şi-a şters contul de Facebook. În ultimul timp, liberalul timișean o luase razna rău de tot pe reţeaua de socializare.

Robu nu mai vrea biciclete in centrul Timisoarei

S-a războit cu artiștii plastici, a trecut apoi la ziariști, iar acum a luat în vizor bicicliștii. Primarul Nicolae Robu va promova în proxima ședință de consiliu local o hotărâre prin care mersul pe bicicletă va fi interzis în zona centrală a orașului. Restricții similare au existat în Timișoara până în 2011.

Spalatul pe maini, esential impotriva infectiilor din spitale

Medicii timişoreni au discutat, marţi, cu medici de la Bucureşti despre măsuri de depistare şi prevenţie a infecţiilor nosocomiale. Spitalul Județean este în centrul unui scandal legat de infestarea cu Clostridium. În România nu există nici măcar o statistică centralizată referitoare la infecțiile intraspitalicești.

Grindeanu: Robu sa numeasca pesedistii care dau spaga presei!

La începutul lunii iulie, într-o şedinţă a biroului judeţean al PNL, primarul Nicolae Robu a acuzat PSD Timiş, susţinând că partenerii de alianţă plătesc ziariştii pentru a-l critica pe el. Deputatul Sorin Grindeanu îi cere lui Robu să-şi clarifice oficial declaraţiile și să indice exact, cu nume şi prenume, pesediştii care dau şpagă presei.

Directorul Jinaru din Deta, protejat de liderul PSD Adam Craciunescu

Directorul liceului din Deta, Ion Jinaru, are un motiv întemeiat pentru a trata cu dezinvoltură ancheta privind posibila fraudare a examenului de bacalaureat organizat în Centrul de examinare Deta. Acest motiv se numește Adam Crăciunescu, prim-vicepreședinte al PSD Timiș și director la nivel național al Romsilva. În afară că sunt colegi de partid, cei doi sunt și originari din aceeași localitate, Vaideni, județul Vâlcea.

Robu a adunat trei voluntari pentru Timisoara Capitala Culturala Europeana

Timișorenii nu se înghesuie să facă voluntariat pentru promovarea orașului lor drept viitoare Capitală Culturală Europeană. Doar trei candidați au răspuns apelului public lansat de primarul Nicolae Robu. Între timp însă, va demara campania de lipit afișe şi bannere de 400.000 de lei.

Experimentatul primar Robu il pune pe punct pe „bobocul” parlamentar Grindeanu

Primarul Nicolae Robu îl trage de urechi pe deputatul Sorin Grindeanu, pe motiv că e „boboc” în parlament și nu știe cum merg lucrurile cu banii de investiții. Mărul discordiei: același spital de copii, al cărui nou corp de clădire a fost anunțat ca realizare a primului an de mandat Robu.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea finalizării unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, marți, între orele 8 și 14, va întrerupe furnizarea apei calde de consum pe un traseu al centralei termice „Diana”. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc următoarele adrese: str. Constanţa nr. 3, str. Diana nr. 4, str. Eroilor nr. 22, Aleea

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Calea Martirilor (p), orele 9 – 12; Izvin (MFA), Lovrin (Ducus SRL), orele 9 – 16; Crivobara, Cliciova, Nevrincea, Bethausen (p), Cladova, orele 8 – 20; Jimbolia (p), orele 10 – 15.

Top