Stirile din ziua: 20 iulie 2013

Teren de sport pe o parcela cu un milion de lei datorii catre primarie

Teren de sport pe o parcela cu un milion de lei datorii catre primarie

Un nou teren de sport ar putea apărea în apropierea Casei Tineretului. Parcela de 8.000 de metri pătrați a fost concesionată Fundației „Mihai Eminescu”, ai cărei reprezentanți anunțaseră, în anii 90, că urmează să construiască un campus. Între timp, au acumulat un milion de lei datorii către municipalitate.

Fericit pana peste poate, primarul Robu vede Poli si pe unde nu e

Pe primarul Nicolae Robu l-a luat rău valul de fericire, vineri seară, după meciul în care ACS Poli a bătut cu 2-0 pe Dinamo. Liberalul a postat pe Facebook un mesaj în care laudă „rafinamentul atitudinal” al suporterilor aflați pe stadion. Ca să-l ilustreze, a atașat și niște poze printre care a scăpat o „perlă” de toată frumusețea.

Tabara de vara la… manastire / FOTO

Pentru că stau la bloc și mulți dintre ei n-au bunici la țară, ca să-și petreacă acolo vacanțele, copiii din parohia romano-catolică „Preasfânta Inimă a lui Isus” Timişoara III – Elisabetin au mers în tabară foarte aproape de casă. De toată distracția s-au ocupat 13 tineri voluntari veniţi din Polonia.

Sfantul Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, facatorul de minuni si aducatorul de ploi

Sfântul Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, a cărui ridicare la cer este sărbătorită, pe 20 iulie, de Biserica Ortodoxă Română, este una dintre cele mai interesante şi complexe figuri de sfinţi. Unul dintre cei mai importanţi prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă.

Top