Stirile din ziua: 25 iulie 2013

Primăria Timișoara, amendată pentru TimPark

Cum sa iei amenda TimPark, desi esti in regula

Cum sa iei amenda TimPark, desi esti in regula

Pentru a-și realiza planul de amenzi, din grabă sau prostie, angajații TimPark pun pe drumuri șoferii. Lucrătorii ADP, în subordinea căreia se află parcările în Timișoara, verifică în dorul lelii numerele de înmatriculare. Apoi, oamenii trebuie să piardă timpul pentru a anula amenzile primite aiurea.

„Trombonistul” Robu are cel mai tare agent de turism din lume

Primarul Nicolae Robu a reușit să stea zece zile în Coreea de Sud pe numai 273 de euro, dar a cheltuit peste 1.200 pentru patru zile în Spania și Germania. Aceștia sunt toți banii pe care i-a dat PMT pentru delegațiile în străinătate ale edilului șef. Robu a fost însă în mai multe deplasări de la începutul mandatului, astfel că rămâne întrebarea cine i-a sponsorizat itinerariile. O excursie în Coreea costă peste 2.000 de dolari.

Oficial, nivelul de viata in Timis e la fel ca acum un an

Potrivit Direcției Regionale de Statistică Timiș, în ultimul an, salariul mediu net a crescut în județul nostru cu 5,9%. Mai exact, de la 1.509 lei, cât se înregistra în luna mai a anului 2012, în aceeași lună a anului curent, salariul mediu net a ajuns la 1.599 de lei. În aceeași perioadă de timp însă, rata inflației determinată pe baza prețurilor de consum a fost de 5,32%.

Marea mascarada ANAF sau cum a castigat Timisul ca la Radio Erevan

Interesantă a mai fost ziua de miercuri, cea în care se aștepta decizia guvernului în privința amplasării sediului regional ANAF. Asta după mai multe zile de război rece între USL-așii din Timiș și cei din Hunedoara, revolte alte finanțiștilor din Timișoara, declarații mai mult sau mai puțin sforăitoare.

Les Femmes, mix de vara

Pixel Image Studio organizează vernisajul expoziției de fotografie „Les Femmes”. Prezentată într-o manieră avangardistă, cu accent pe stările și senzațiile pe care le exprimă ea, Femeia va fi centrul expoziției de fotografie ce reunește munca Adrianei Jianu și a lui Iancu Zeno Jianu. Mai bine de doi ani, ei și-au comasat forțele pentru a scoate

Timisoara ramane cu Fiscul, Deva, cu Antifrauda si vamile

Nou-înființata Direcție Antifraudă, probabil cea mai importantă structură a ANAF, va avea sediul regional la Deva. Garda Financiară va fi desființată, iar atribuțiile ei vor fi preluate de noua structură, care va încorpora și Autoritatea Națională a Vămilor. Detaliul le-a „scăpat” politicienilor timișeni care s-au lăudat cu victoria… fiscală asupra Devei.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, va întrerupe joi, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde de consum pe un traseu al punctului termic PT 46. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc la următoarele adrese: str. Frasinului nr. 1, 3, 5, 7, str. Gh. Lazăr nr. 19,

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului (p), str. Vegetației nr. 5, sc. A, orele 9 – 15; Recaș (p), orele 9 – 11; Jimbolia (p), Dudeștii Vechi, orele 10 – 15; Buziaș (stația repompare II AQUATIM), orele 8 – 18.

Top