Stirile din ziua: 28 iulie 2013

Pizzerie celebra, in ilegalitate de mai multi ani

Pizzerie celebra, in ilegalitate de mai multi ani

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii din Timișoara funcționează de mai mulți ani fără a avea actele în regulă. Viceprimarul Traian Stoia susține că pizzeria Poli ar trebui demolată, însă acest lucru nu este posibil.

Splendoare de sus: cum sa vezi Timisoara dintr-o Cessna / FOTO

De sus, Timișoara se arată în toată splendoarea ei, un amestec neomogen de clădiri istorice, blocuri comuniste, parcuri și panglici perfecte de asfalt. Din cauza căldurii, orașul pare învelit într-un cer puțin tulbure. Puteți să-l vedeți și voi așa, măcar la ocazii speciale, într-o experiență care n-are să vă lase falimentari.

Hepatita B, inamicul tacut, poate fi combatuta

În 28 iulie, cu ocazia „Zilei Mondiale de Luptă împotriva Hepatitei – WHepD”, reprezentanţii Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România invită timișorenii la o acţiune de conştientizare a acestei grave probleme de sănătate. Aceasta va avea loc în Piaţa Unirii și Piaţa Libertăţii și pe strada Mărăşeşti, între orele 17 și 20.

Ce-are Olguta si n-avea Robu?

Parcă mai mult ca oricând, regulamentele Federației Române de Fotbal îți lasă impresia că sunt făcute nu pentru a limpezi lucrurile, ci pentru a le încurca mai rău. Nu e o problemă de azi, de ieri, dar odată cu semnalul moralist venit de la Timișoara tot mai multe echipe se trezesc în duplicat prin te miri ce divizii.

Top